BMW I3 PRIVATE LEASE AANBOD


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

BMW i3

Ben jij klaar voor elektrisch rijden in een sportieve auto met een uniek karakter? Kies dan voor de BMW i3. De auto is voorzien van een actieradius van gemiddeld 250km, de 42 kWh batterij is binnen drie kwartier voor 80% opgeladen bij een snellader. De BMW i3 is uniek in zijn soort. Het eerste wat opvalt aan de auto is zijn kleur. Er zijn zes verschillende carrosseriekleuren mogelijk, ieder met zijn eigen charme. De BMW i3 creëert ruimte door zijn ‘Coach Doors’, deze deuren hebben een speciale constructie die het instappen eenvoudig en comfortabel maakt. BMW i3 haalt meer uit je mobiele telefoon, je kunt hem draadloos verbinden en gebruik maken van verschillende functies. Daarnaast heeft de auto ook meer functionaliteiten zoals: botsingswaarschuwing en een RDS kleurenscherm. Wil je voor nog meer comfort gaan, dan kun je kiezen voor het comfort pakket. Dit pakker bevat onder andere , cruise control, regensensoren, lichtsensoren en een centrale armsteun. Lease de BMW i3 nu voor een vast laag maandbedrag bij Alphabet Private Lease.

Private Lease BMW i3

Zorgeloos elektrisch rijden in een splinternieuwe BMW i3 voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen is elektriciteit, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heb je de zekerheid van het Keurmerk Private Lease. Dit  keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Private Lease bij Alphabet, zorgeloos autorijden voor een scherp tarief!

Opheffing MRB-vrijstelling op nulemmisieauto’s vanaf 1 januari 2025

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van jouw leasecontract.

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88