Ford private lease: de modellen
Fiesta Bekijk auto
Ford Fiesta 1.0 100 PK Titanium + meerdere uitvoeringen
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
6 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 8 kleuren
Puma Bekijk auto
Ford Puma 1.0 125 PK Titanium + meerdere uitvoeringen
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
6 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 10 kleuren
Focus Bekijk auto
Ford Focus 1.0 125 PK Connected Wagon
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
6 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 8 kleuren
Kuga Plug-in Hybride Bekijk auto
Ford Kuga Plug-in Hybride 2.5 225 PK Titanium automaat + meerdere uitvoeringen
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 7 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Ford Private Lease

Het Amerikaanse merk Ford is al jaren populair op de Nederlandse markt. Met modellen als de Ford Ka, Fiesta, Focus, Mondeo of de klassieker de Mustang heeft Ford voor iedereen een passende auto beschikbaar. En dat is precies de reden dat dit automerk niet mag ontbreken in ons aanbod voor private lease!

Waarom kiezen voor het leasen van een Ford?

Ford staat in de top 100 meest duurzame bedrijven ter wereld en verschillende modellen van dit automerk zijn voor 80% recyclebaar. Het duurzame stuk wordt steeds belangrijker binnen een bedrijf en ook consumenten hechten hier steeds meer waarde aan. Dat is één van de redenen om een Ford te rijden, maar er zijn er meer!

“Innovatie zit in het DNA van Ford.” Dat is hoe dit automerk het zelf zo mooi zegt. Maar niet is minder waar en deze uitspraak klopt helemaal. Bij Ford zoeken ze de grenzen op en gaan ze voor het uiterste. De nieuwste technologieën vind je terug in deze auto’s. De auto’s zijn veilig, zorgen voor gemak en niet geheel onbelangrijk: ze bieden jou de ultieme rijervaring. 

Naast duurzaam zijn de auto’s van Ford ook ontzettend fijn te besturen. De rijeigenschappen van deze auto’s zijn uitmuntend én met deze auto’s rijd je ontzettend zuinig door de EcoBoost motor. Hierdoor wordt iedere druppel brandstof optimaal benut. Het is dan ook niet voor niets dat het automerk al verschillende prijzen op zijn naam heeft mogen schrijven voor hun EcoBoost motoren. 

Private lease Ford bij Alphabet

Met private lease van Alphabet heb je de keuze uit meerdere auto’s van het automerk Ford. Je kunt kiezen uit een Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Puma of Ford Kuga. Welke auto het beste bij jou past bepaal je uiteraard zelf. Het leasen van een Ford is bij ons al mogelijk vanaf €289 per maand. 

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is. Ook kun je jouw Ford in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

  • Vast maandbedrag

  • Keurmerk Private Lease

  • Geen onverwachte kosten

  • Betrouwbare nieuwe auto

  • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Private lease: het leasecontract

Met private lease rijd je een nieuwe Ford voor een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Dat is het gemak van private lease, want daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. 

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

  • Aanschaf van de auto

  • Afschrijving en rente

  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

  • Motorrijtuigenbelasting

  • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88