MINI Electric 3-deurs Private Lease aanbod
Electric 3-deurs Bekijk auto
MINI Electric 3-deurs Electric 184 PK 32,6kWh Basic
Brandstof:
Elektriciteit
Deuren:
3 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 2 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Mini 3-deurs

De looks van de Mini zijn uniek, geen enkele andere soort auto is vergelijkbaar. Sinds 2001 is deze succesauto nauwelijks veranderd, er zijn alleen nieuwe features toegevoegd. Vlot, pittig en zuinig dat zijn de eigenschappen van Mini die jou een fijne rit geven. Door zijn grote spoorbreedte en ferme grip zal je na de eerste bocht niet anders meer willen. Mini beschikt over grote koplampen die de weg beter verlichten dan ooit tevoren. Ook het interieur van de auto heeft unieke kenmerken, een voorbeeld hiervan is de ronde klok met lichtgevende rand in het midden van het dashboard.  Kies je voor de Mini One, dan krijg je gratis het Salt pakket bij de auto. Dit pakket bevat een opbergpakket, LED- mistlampen en een airconditioning. Lease je Mini extra voordelig voor een vast bedrag per maand bij Alphabet Private Lease.

Private Lease Mini 3-deurs

Zorgeloos rijden in een splinternieuwe Mini 3-deurs voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen is brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heb je de zekerheid van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Private Lease bij Alphabet, zorgeloos autorijden voor een scherp tarief!

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88