OPEL PRIVATE LEASE AANBOD
Corsa Bekijk auto
Opel Corsa 1.2 55kW Edition
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
5 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 3 kleuren
Corsa-e Bekijk auto
Opel Corsa-e 50kWh 136 PK Edition automaat (100% EV)
Brandstof:
Elektriciteit
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 4 kleuren
Mokka-e Bekijk auto
Opel Mokka-e Mokka 100kW/50kWh (11kW) Edition automaat
Brandstof:
Elektriciteit
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 4 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Opel Private Lease

Adam Opel, de oprichter van het automerk, startte ooit met de productie van naaimachines en vervolgens ging hij fietsen maken. Pas daarna is de productie van auto’s hieraan toegevoegd en in 1902 kwam de eerste auto van het merk Opel op de markt. In 1929 nam General Motors het merk over, omdat ze zo onder de indruk waren van het productieproces. Dat zegt genoeg over deze krachtige auto’s, toch? 

 

Waarom een Opel private leasen?

Opel staat voor Duitse kwaliteit. Wanneer je een Opel least én rijdt profiteer je van de voordelen van de ruim 110 jaar ervaring en passie die dit automerk drijft. Opel draagt niet voor niets de slogan “Wir Leben Autos”. Dit voel je meteen vanaf de eerste aanblik. 

Tegenwoordig valt het merk Opel onder PSA, waar de automerken Peugeot en Citroën onder andere ook onder vallen. De auto’s zijn voorzien van een driecilindermotor die zorgt voor krachtigheid en een zuinige manier van rijden. 

Een mooi voordeel aan auto’s van het merk Opel is dat ze luxe zijn uitgevoerd, maar toch bereikbaar blijven. Dit merk zorgt ervoor dat iedereen van deze auto’s kan genieten! Een Opel is een fijne gezinsauto; comfortabel, ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. 

 

Opel lease bij Alphabet

Met private lease rijd je onbezorgd rond in de nieuwste modellen auto’s. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Bij Alphabet Private Lease is het leasen van een Opel mogelijk vanaf €329 per maand. Je hebt de keuze uit een Opel Corsa, Opel Crossland, Opel Mokka, Opel Grandland X en Opel Corsa-E.

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is. Ook kun je jouw Opel in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

 • Vast maandbedrag

 • Keurmerk Private Lease

 • Geen onverwachte kosten

 • Betrouwbare nieuwe auto

 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Opel: de modellen

Met Alphabet Private Lease heb je de keuze uit verschillende modellen Opel’s. Je kiest bij deze auto’s stuk voor stuk voor vakmanschap, een fijne manier van rijden en een luxe uitvoering. Ben je benieuwd naar alle kenmerken van de verschillende auto’s? Bekijk ze hieronder: 

Opel Crossland Bekijk alle aanbiedingen

Private lease: het leasecontract

Met private lease ben je verzekerd van een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Dat is het gemak van private lease.

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

 • Aanschaf van de auto

 • Afschrijving en rente

 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

 • Motorrijtuigenbelasting

 • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

 • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade. 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88