Opel Crossland private leasen: de modellen
Crossland Bekijk auto
Opel Crossland 1.2 83 PK Edition
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
5 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 7 kleuren
Crossland Bekijk auto
Opel Crossland 1.2 110 PK Edition
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
6 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 7 kleuren
Crossland Bekijk auto
Opel Crossland 1.2 130 PK Elegance automaat
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 7 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Opel Crossland Private Lease

Nog altijd is het Duitse automerk Opel één van de grootste autofabrikanten in Europa. Dat dat niet voor niets is bewijzen ze maar weer met de vernieuwde Opel Crossland. Een auto die voorzien is van allerlei nieuwe snufjes. Bij Alphabet Private Lease kun je deze prachtige auto leasen in verschillende modellen. 

 

Waarom kiezen voor het leasen van een Opel Crossland?

De nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal: een prachtig SUV design, enorm veel ruimte, een hoge instap en een ontzettend comfortabel interieur. Kortom, een praktische auto voor al jouw ritten. En daarnaast zorgen de innovatieve assistentiesystemen ervoor dat de auto uitermate veilig is én comfortabel rijdt. Wat wil je nog meer? 

Van Opel Crossland X leasing naar Opel Crossland

De Crossland X heeft in 2020 een flinke upgrade gekregen en is vanaf dat moment verder gegaan onder de naam Opel Crossland. Het interieur heeft geen grote verandering ondergaan, het design van de buitenkant daarentegen wel. De Opel Crossland heeft een Vizor-grille die loopt over de hele breedte, er zijn meer mogelijkheden in kleurkeuze bij gekomen en aan de voorzijde vind je ledmistlampen. Allemaal zaken die deze auto nog vollediger maken!

Opel Crossland lease bij Alphabet

Bij Alphabet Private Lease heb je de keuze uit drie verschillende modellen van de Opel Crossland. Namelijk de 83 PK uitvoering en de 110 PK uitvoering, maar ook de Opel Crossland Elegance automaat. 

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. De keuze voor het aantal kilometers per jaar begint bij 10.000 km per jaar en loopt op tot 30.000 km per jaar en wat betreft de looptijd van het contract kun je kiezen voor 24, 36 of 48 maanden.

Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is. Ook kun je jouw Opel Crossland in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

 • Vast maandbedrag

 • Keurmerk Private Lease

 • Geen onverwachte kosten

 • Betrouwbare nieuwe auto

 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Private lease: het leasecontract

Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Opel Crossland. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Dat is het gemak van private lease, want daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. 

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

 • Aanschaf van de auto

 • Afschrijving en rente

 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

 • Motorrijtuigenbelasting

 • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

 • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade.

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88