Grandland X Bekijk auto
Opel Grandland X 1.2 130 PK Edition
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
6 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 7 kleuren
Grandland X Bekijk auto
Opel Grandland X 1.2 130 PK Edition automaat
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 7 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Opel Grandland-X 

Heel veel ruimte, dat is wat je krijgt bij de nieuwe Opel Grandland-X! Het stoere en robuuste exterieur van de Grandland-X geeft hem een atletisch design met elegante details. Van stadsrit tot autovakantie, de turbo benzinemotor zorgt ervoor dat deze cross-over SUV elke uitdaging aan kan. Het interieur van de auto is op-en-top comfortabel. Opel gebruikt alleen hoogwaardige materialen om dit mogelijk te maken. Daarnaast is de Grandland-X voorzien van vele details voor een optimale rijervaring, denk bijvoorbeeld aan het lederen stuur met stuurwielbediening. Ook qua infotainment is de Grandland-X rijk uitgerust. De auto wordt geleverd met een 7”  kleuren touchscreen, waarmee je gebruik kunt maken van Apple Carplay. Samengevat een ruime, rijk uitgeruste auto waarmee je veel rijplezier beleefd. Private lease hem bij Alphabet voor een vast laag maandbedrag.

Private Lease Opel Grandland-X

Zorgeloos rijden in een splinternieuwe Opel Grandland-X voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen is brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heb je de zekerheid van het Keurmerk Private Lease. Dit  keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Private Lease bij Alphabet, zorgeloos autorijden voor een scherp tarief!

Bij Alphabet Private Lease standaard bij de prijs inbegrepen:

WA-verzekering en dekking van cascoschade (All Risk)

Pechhulp in binnen- en buitenland

Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring.

Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie na 24 uur.

Gegarandeerde haal- en brengservice bij onderhoud bij onze universele service partners!

Wegenbelasting

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88