PEUGEOT PRIVATE LEASE AANBOD
208 Bekijk auto
Peugeot 208 1.2 Puretech 75PK Active
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
5 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 4 kleuren
E-208 Bekijk auto
Peugeot E-208 50kWh 136 PK Active Pack automaat (100% EV)
Brandstof:
Elektriciteit
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 4 kleuren
E-2008 Bekijk auto
Peugeot E-2008 50kWh 136 PK Allure Pack automaat (100% EV)
Brandstof:
Elektriciteit
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 5 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Waarom kiezen voor het private leasen van een Peugeot?

Het Franse automerk Peugeot is in Nederland één van de meest verkochte automerken. Het grote voordeel daarvan is dat wij als Alphabet Private Lease deze auto’s voor een mooie, schappelijke prijs kunnen aanbieden aan onze private lease rijders. 

Het merk staat erom bekend dat ze design hoog in het vaandel hebben staan. Ze zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Voor gezinnen en jongvolwassenen geliefd door het gevoel van veiligheid en ruimte dat wordt gecreëerd. Bij de productie van deze auto’s én het op de markt brengen van nieuwe modellen wordt werkelijk op alles gelet. Alles is gestroomlijnd en ontzettend netjes afgewerkt. 

En dat is precies wat wij vandaag de dag willen: zien en gezien worden in onze prachtige auto!

Peugeot is, net als onder andere Citroën, onderdeel van PSA. De auto’s die hieronder vallen worden tegenwoordig op de markt gebracht met een krachtige driecilinder motor. Nieuwe auto’s van het merk Peugeot beschikken over deze nieuwste generatie PureTech motoren. Een motor die krachtig en efficiënt is en er tevens voor zorgt dat de auto ontzettend comfortabel rijdt.

Peugeot Private Lease

Met meer dan 100 jaar ervaring weet het automerk Peugeot precies waar wij als autorijders naar op zoek zijn. Met hun uitgebreide aanbod aan personenauto’s is er altijd een auto beschikbaar die bij jou past. Door hun focus op energietransitie en emissievrije mobiliteit zorgt peugeot voor een duurzame toekomst. Peugeot gebruikt over hun gehele linie hun soepele driecilindermotor. Deze fijne motor zie je terug op veel modellen van Peugeot

Bij Alphabet Private Lease hebben we diverse modellen beschikbaar, waaronder modellen die volledig elektrisch zijn.

Elektrisch rijden met private lease peugeot

Bij het rijden van een elektrische auto draait het om 100% rijplezier. Met een peugeot rijd je geruisloos zonder uitstoot en trillingen naar je bestemmingen. 

De volledig elektrische modellen van peugeot combineren een innovatief ontwerp, uitstekende milieuprestaties en de modernste technologie. 

Bij alphabet rijd je binnen no time in een nieuwe elektrische peugeot. 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88