PEUGEOT PRIVATE LEASE AANBOD
208 Bekijk auto
Peugeot 208 1.2 75 PK Active
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
5 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 4 kleuren
2008 Bekijk auto
Peugeot 2008 100 PK Active + meerdere uitvoeringen
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
6 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 2 kleuren
100% elektrisch
E-208 Bekijk auto
Peugeot E-208 Elektrisch 136 PK Active + meerdere uitvoeringen
Brandstof:
Elektriciteit
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 7 kleuren
100% elektrisch
E-2008 Bekijk auto
Peugeot E-2008 Elektrisch 136 PK Active Pack
Brandstof:
Elektriciteit
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 6 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Peugeot Private Lease

Met meer dan 100 jaar ervaring weet het automerk Peugeot precies waar wij als autorijders naar op zoek zijn. Met hun uitgebreide aanbod aan personenauto’s is er altijd een auto beschikbaar die bij jou past. Bij Alphabet Private Lease hebben we zes verschillende modellen beschikbaar, waaronder twee modellen die volledig elektrisch zijn.

Waarom kiezen voor het private leasen van een Peugeot?

Het Franse automerk Peugeot is in Nederland één van de meest verkochte automerken. Het grote voordeel daarvan is dat wij als Alphabet Private Lease deze auto’s voor een mooie, schappelijke prijs kunnen aanbieden aan onze private lease rijders. 

Het merk staat erom bekend dat ze design hoog in het vaandel hebben staan. Bij de productie van deze auto’s én het op de markt brengen van nieuwe modellen wordt werkelijk op alles gelet. Alles is gestroomlijnd en ontzettend netjes afgewerkt. En dat is precies wat wij vandaag de dag willen: zien en gezien worden in onze prachtige auto!

Peugeot is, net als onder andere Citroën, onderdeel van PSA. De auto’s die hieronder vallen worden tegenwoordig op de markt gebracht met een krachtige driecilinder motor. Nieuwe auto’s van het merk Peugeot beschikken over deze nieuwste generatie PureTech motoren. Een motor die krachtig en efficiënt is en er tevens voor zorgt dat de auto ontzettend comfortabel rijdt.

 

Peugeot private lease bij Alphabet

Met private lease rijd je onbezorgd rond in de nieuwste modellen auto’s. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Bij Alphabet Private Lease is het leasen van een Peugeot al mogelijk vanaf €219 per maand. Wij bieden auto’s aan in iedere prijsklasse!

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is. Ook kun je jouw Peugeot in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

 • Vast maandbedrag

 • Keurmerk Private Lease

 • Geen onverwachte kosten

 • Betrouwbare nieuwe auto

 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Private lease: het leasecontract

Met private lease ben je verzekerd van een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Dat is het gemak van private lease.

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

 • Aanschaf van de auto

 • Afschrijving en rente

 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

 • Motorrijtuigenbelasting

 • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

 • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade. 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88