Peugeot 108 Private Lease aanbod
108 Bekijk auto
Peugeot 108 1.0 72 PK Active
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
3 deuren
Versnelling:
5 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 8 kleuren
108 Bekijk auto
Peugeot 108 1.0 72 PK Allure
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
5 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 8 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

De Peugeot 108

Ben je op zoek naar een chique en modieuze stadsauto? Dan is de Peugeot 108 iets voor jou! Met zijn dynamische lijnen en doordachte details, trekt de Peugeot 108 meteen de aandacht. Het karakter wordt versterkt door de hightech koplampen met led-lichtgeleiders. Het interieur is comfortabel en biedt ruimte voor 4 inzittende. Doordat de achterbanken ingeklapt kunnen worden, biedt de bagageruimte maar liefst 868 liter opbergruimte. Zo rijd je comfortabel in een compacte auto. De Peugeot 108 is van alle gemakken voorzien, bedien bijvoorbeeld je radio met de stuurwielbediening en houdt je ogen op de weg. Ook de helling proef is geen enkel probleem meer, dankzij de hill start assist die jou een handje helpt. Comfortabel, gemakkelijk & modieus, private lease nu de Peugeot 108 bij Alphabet Private Lease.

Private Lease Peugeot 108

Zorgeloos rijden in een splinternieuwe Peugeot 108 voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen is brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heb je de zekerheid van het Keurmerk Private Lease. Dit  keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Private Lease bij Alphabet, zorgeloos autorijden voor een scherp tarief!

Bij Alphabet Private Lease standaard bij de prijs inbegrepen:

Bescherming bij inkomensverlies door onvoorziene persoonlijke omstandigheden

WA-verzekering en dekking van cascoschade (All Risk)

Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring.

Gegarandeerde haal- en brengservice bij onderhoud bij onze universele service partners!

Pechhulp in binnen- en buitenland

Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie na 24 uur.

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88