Peugeot 108 Private Lease aanbod
108 Bekijk auto
Peugeot 108 1.0 72 PK Active
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
3 deuren
Versnelling:
5 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 8 kleuren
108 Bekijk auto
Peugeot 108 1.0 72 PK Allure
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
5 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 8 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Peugeot 108 Private Lease

De Peugeot 108 is dé ultieme stadsauto. De auto is compact, modieus, stijlvol en heeft een luxe vormgeving. Deze vormgeving sluit naadloos aan bij alles wat je als autorijder wilt en nodig hebt. Ben je op zoek naar een toegankelijke auto die van alle gemakken voorzien is? Wellicht is deze Peugeot iets voor jou!

 

Waarom kiezen voor private lease van een Peugeot 108?

Peugeot is een Frans automerk van PSA Peugeot Citroën. Het merk staat voor hoge kwaliteit en inventiviteit. Kies je ervoor om een Peugeot te leasen, dan kies je voor meer dan 100 jaar ervaring. Peugeot is in Nederland niet voor niets één van de meest verkochte automerken. 

De Peugeot 108 is een opvallende verschijning. Door de compactheid is dit de ideale stadsauto. Hij rijdt soepel en gemakkelijk en is fijn in de besturing. De auto is langer en minder breed dan zijn voorganger, wat de rijkwaliteiten zeker ten goede komt. 

Peugeot heeft al gezorgd voor een prachtig design en een ontzettend fijne rijervaring door deze vernieuwde auto op de markt te brengen. Wij als Alphabet Private Lease maken dit plaatje graag compleet voor jou. Met private lease heb je de mogelijkheid om de Peugeot 108 helemaal naar wens samen te stellen. Op die manier geniet je van een nieuw model met alle snufjes die passen bij jouw wensen. 

 

Peugeot 108 lease bij Alphabet

Met private lease rijd je onbezorgd rond in de nieuwste modellen auto’s. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Bij Alphabet Private Lease kun je de Peugeot 108 al leasen vanaf €219 per maand. Bij ons heb je de keuze uit de Peugeot 108 Active en de Peugeot 108 Allure. 

De Active heeft 3 deuren en is standaard uitgerust met onder andere airconditioning, elektrisch bedienbare portierruiten voor en een radio / MP3-speler met stuurwielbediening. Wil je liever een 5-deurs auto rijden of andere extra’s? Ga dan voor de Peugeot 108 Allure. 

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is. Ook kun je jouw Peugeot 108 in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

 • Vast maandbedrag

 • Keurmerk Private Lease

 • Geen onverwachte kosten

 • Betrouwbare nieuwe auto

 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Het leasecontract

Met private lease ben je verzekerd van een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Dat is het gemak van private lease.

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

 • Aanschaf van de auto

 • Afschrijving en rente

 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

 • Motorrijtuigenbelasting

 • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

 • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

 

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade. 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88