Alphabet is de Beste Private Leasemaatschappij van Nederland!

Alphabet is uitgeroepen tot Beste Private Leasemaatschappij van Nederland! Dit werd op 12 december 2017 bekend gemaakt tijdens het VZR Lease Event in Muiden, georganiseerd door Vereniging Zakelijke Rijders en tevreden.nl.

Over het onderzoek

Het onderzoek naar de Beste Leasemaatschappij van 2017/2018 werd gehouden onder de leden van Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), de belangenbehartiger voor iedereen met een leaseauto. De verkiezing werd dit jaar voor het vijfde achtereenvolgende jaar gehouden. De afgelopen twee jaar viel Alphabet ook in de prijzen, toen in de categorie zakelijk.

Tijdens deze editie stond voor het eerst de categorie Private Lease op het programma. 1.792 Private Leaserijders beoordeelden hun maatschappij. Uiteindelijk behaalde Alphabet Private Lease met een rapportcijfer van maar liefst 8.7 de hoogste score in de verkiezing.

Het onderzoek richt zich behalve algemene tevredenheid op een aantal deelonderwerpen:

  • Communicatie (rapportcijfer 9.0)
  • Contractuele aspecten (rapportcijfer 8.4)
  • Onderhoud (rapportcijfer 8.4)
  • Ondersteuning en afhandeling bij schade en pech (rapportcijfer 8.0)

Alphabet ook beste leasemaatschappij 2019

Uit het onderzoek ‘Benchmark leasemaatschappijen 2019’ is leasemaatschappij Alphabet als best presterende leasemaatschappij gewaardeerd. Arval eindigt op een tweede plaats met een 8 en Athlon met een 7,8.

In het onderzoek, een onderdeel van de Ilisia Research Zakelijke Mobiliteitsmonitor,  worden 500 fleetmanagers gevraagd om hun leasemaatschappij op meer dan 30 aspecten van de geleverde dienstverlening te beoordelen.

Op de belangrijkste tevredenheidfactoren zoals  oplossen van problemen, meedenken, nakomen van afspraken en de kwaliteit van de afwikkeling van schades scoorde Alphabet met een rapportcijfer van 8,1 als beste leasemaatschappij. De resultaten van de benchmark leasemaatschappijen 2019 laten eveneens zien dat Alphabet voor het 2de jaar op rij over het meest trouwe klantgroep beschikt.

Meer weten over Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88