Alphabet wederom Beste Leasemaatschappij 2020/2021 in de categorie Private Lease!

 

Alphabet is uitgeroepen tot Beste Private Leasemaatschappij van Nederland! Dit werd op dinsdag 8 december 2020 bekend gemaakt tijdens het online VZR Lease Event.

 

Over het onderzoek en de resultaten

In het jaarlijks onderzoek van VZR, in samenwerking met Tevreden.nl, spraken 1.082 private leaserijders hun waardering uit over hun leasemaatschappij. Elke private leaserijder is gevraagd om de eigen leasemaatschappij een overall beoordeling te geven. Alphabet kwam met een gemiddelde van 8,8 als hoogste uit de bus. Hier zijn we erg blij mee! 

 

In het onderzoek komt ook de tevredenheid van Private Lease-rijders met verschillende deelonderwerpen aan bod. Hieronder vind je een overzicht van de rapportcijfers van Alphabet Private Lease per deelonderwerp uit het VZR-onderzoek.

  • Communicatie: rapportcijfer 9,0. Op dit onderwerp scoren we het hoogst. Hier gaat het bijvoorbeeld om de informatie op de website en het persoonlijk contact gedurende het contract.

  • Contractuele aspecten: rapportcijfer 8,6. Denk hierbij aan de flexibiliteit bij tussentijdse wijzigingen en de afhandeling bij einde contract.

  • Onderhoud: rapportcijfer 8,7. Dit onderwerp gaat over de tevredenheid met b.v. vervangend vervoer en de kwaliteit en snelheid van het doen van onderhoud.

  • Sturing: rapportcijfer 8,3. Hier gaat het erom of je zelf het adres bepaalt en afspraken mag maken voor schadeherstel, onderhoud en bandenwissels.

  • Ondersteuning en afhandeling bij schade en pech: rapportcijfer 8,4.

 

Trots

Ook dit jaar zij we trots dat we deze prijs weer hebben gewonnen. Juist omdat het een prijs is van onze klanten. En wie kan onze dienstverlening nu beter beoordelen dan de klant zelf?! Maar we gaan zeker niet achterover leunen. Het kan altijd beter! Het komende jaar gaan we ons weer volop inzetten om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88