Alphabet wederom Beste Leasemaatschappij 2020 in de categorie Private Lease!

Alphabet is uitgeroepen tot Beste Private Leasemaatschappij van Nederland! Dit werd op 3 december 2019 bekend gemaakt tijdens het VZR Lease Event in Bunnik.

Over het onderzoek

In het jaarlijks onderzoek van VZR, in samenwerking met Tevreden.nl, spraken 3.738 Private Lease-rijders hun waardering uit over hun leasemaatschappij. Het gemiddelde rapportcijfer dit jaar kwam uit op een 8,2. 

Uiteindelijk behaalde Alphabet Private Lease met een rapportcijfer van maar liefst 8,9 de hoogste score in de verkiezing.

Het onderzoek richt zich behalve algemene tevredenheid op een aantal deelonderwerpen:

  • Communicatie (rapportcijfer 9,1)
  • Contractuele aspecten (rapportcijfer 8,8)
  • Onderhoud (rapportcijfer 9,0)
  • Ondersteuning en afhandeling bij schade en pech (rapportcijfer 8,6)

Alphabet ook beste leasemaatschappij 2019

Uit het onderzoek ‘Benchmark leasemaatschappijen 2019’ is leasemaatschappij Alphabet als best presterende leasemaatschappij gewaardeerd. Arval eindigt op een tweede plaats met een 8 en Athlon met een 7,8.

In het onderzoek, een onderdeel van de Ilisia Research Zakelijke Mobiliteitsmonitor,  worden 500 fleetmanagers gevraagd om hun leasemaatschappij op meer dan 30 aspecten van de geleverde dienstverlening te beoordelen.

Op de belangrijkste tevredenheidfactoren zoals  oplossen van problemen, meedenken, nakomen van afspraken en de kwaliteit van de afwikkeling van schades scoorde Alphabet met een rapportcijfer van 8,1 als beste leasemaatschappij. De resultaten van de benchmark leasemaatschappijen 2019 laten eveneens zien dat Alphabet voor het 2de jaar op rij over het meest trouwe klantgroep beschikt.

Meer weten over Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88