Jouw private lease auto

Ben je op zoek naar de goedkoopste private lease auto, of naar een specifieke auto die past binnen jouw budget? Met Private Lease rijd je in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Kies de auto die past bij jouw persoonlijke situatie. In ons aanbod hebben wij voor ieder budget diverse aantrekkelijke auto's geselecteerd met een rijk uitrustingsniveau. Bekijk hier onze aanbiedingen.

Stel je contract samen

Standaard wordt het maandbedrag berekend op basis van 10.000 kilometer per jaar. Schat het aantal kilometers dat je per jaar gaat rijden zo goed mogelijk in en selecteer het jaarkilometrage dat op jou van toepassing is. Kies eventueel voor een kortere of langere looptijd van het contract en optioneel kun je kiezen voor extra zekerheden die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Plaats je bestelling

Vul nu alleen nog je contactgegevens in en je bestelling staat klaar om te verzenden naar Alphabet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met het verzoek een aantal documenten in te sturen voor de financiële acceptatie. Zodra deze is uitgevoerd ontvang je van ons het leasecontract ter ondertekening, waarna jouw bestelling definitief is.

Wat is Private Lease?

Private lease is steeds meer in opkomst. Diverse aanbieders bieden de mogelijkheid tot private lease. Maar wat houdt private lease nu precies in en wat zijn de voor- en nadelen? Lees verder

Bekijk video

Kopen of leasen?

Wat zijn nu eigenlijk de werkelijke maandelijkse kosten van je huidige auto? En hoe kun je deze vergelijken met de tarieven van Alphabet Private Lease? Lees verder

Bekijk video

Private Lease en BKR

Wij zijn als leasemaatschappij verplicht om het leasecontract bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te registreren. Dit ter bescherming van overkreditering. Een leasecontract kan gevolgen hebben voor andere leningen of een hypotheek, omdat het gezien wordt als een langdurige betalingsverplichting.

Lees verder