Beste Private Leasemaatschappij 2018!

Alphabet is uitgeroepen tot Beste Private Leasemaatschappij van Nederland! Het onderzoek naar de Beste Leasemaatschappij van 2017/2018 werd gehouden onder leaserijders door de Vereniging Zakelijke Rijder (VZR). Het onderzoek richt zich op een aantal deelonderwerpen: communicatie en verstrekking van informatie, contractuele aspecten, financiële en administratieve aspecten en onderhoud, ondersteuning en afhandeling bij schade en pech.

Meer informatie

Over Alphabet

Alphabet is een toonaangevende leverancier van zakelijke mobiliteit in Europa, Australië en China. Op deze manier kunnen bedrijven hun bedrijfsmobiliteit op een economische en duurzame manier beheren. Alphabet is opgericht in 1997 als divisie van de BMW Group en heeft uitgebreide kennis van internationaal fleetmanagement en leasing. Het uitgebreide portfolio omvat advies en financiering, evenals slimme managementproducten en -diensten voor bedrijfsvloten. De Business Mobility-oplossingen van Alphabet zijn op maat gemaakt om te voldoen aan specifieke bedrijfsvereisten. Tegenwoordig beheert Alphabet een portefeuille van meer dan 680.000 leaseauto's en lichte bedrijfsvoertuigen van alle merken en staat wereldwijd op de vierde plaats. Alphabet is eveneens pionier in geavanceerde mobiliteitsoplossingen: AlphaElectric biedt bedrijven een holistische benadering van eMobility, AlphaCity is de efficiënte optie voor autodelen, de mobiliteitsapp voor smartphones, AlphaGuide, maakt het leven voor leaserijders eenvoudiger en AlphaFlex, de individuele, flexibele mobiliteitsoplossing , geeft medewerkers keuze in mobiliteitsvormen en bedrijven volledige kostenbeheersing. Alphabet is vertegenwoordigd in 24 landen en het hoofdkantoor is gevestigd in München. In Nederland is Alphabet gevestigd in Breda.

Over Alphabet Private Lease

Alphabet Private Lease staat voor zorgeloos rijplezier. Met Private Lease betaal je een vast bedrag per maand en rijd je in een nieuwe auto. Je hebt dus geen omkijken meer naar de kosten die bij een auto komen kijken. Daar zorgen wij voor. Daarnaast benaderen wij je proactief voor onderhoud of APK bij de dichtsbijzijnde merkdealer, waarbij je zelfs gebruik kunt maken van onze gratis haal- en brengservices. Je hoeft dus echt alleen nog maar zelf te tanken. Het online bestellen van een nieuwe private lease auto is heel eenvoudig. En heb je toch hulp nodig of ergens vragen over? Medewerkers van Alphabet staan altijd voor je klaar om je persoonlijk te woord te staan.

Meer weten over Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88