Beste Private Leasemaatschappij 2018!

Alphabet is uitgeroepen tot Beste Private Leasemaatschappij van Nederland! Het onderzoek naar de Beste Leasemaatschappij van 2017/2018 werd gehouden onder leaserijders door de Vereniging Zakelijke Rijder (VZR). Het onderzoek richt zich op een aantal deelonderwerpen: communicatie en verstrekking van informatie, contractuele aspecten, financiële en administratieve aspecten en onderhoud, ondersteuning en afhandeling bij schade en pech.

Meer informatie

Over Alphabet

Alphabet is opgericht in 1997 als onderdeel van BMW Group en is een specialist op het gebied van wagenpark- en leasebeheer. De uitgebreide portfolio omvat zowel consultancy en financieringen als slimme producten en diensten voor het beheer van het wagenpark van bedrijven. Alphabet heeft meer dan 680.000 auto's en bedrijfswagens van allerlei merken onder beheer en is daarmee de op drie na grootste speler in de markt. Het hoofdkantoor van Alphabet is gevestigd in München (Duitsland), maar Alphabet heeft vestigingen in 20 landen. In Nederland is Alphabet gevestigd in Breda.

Over Alphabet Private Lease

Alphabet Private Lease staat voor zorgeloos rijplezier. Met Private Lease betaal je een vast bedrag per maand en rijd je in een nieuwe auto. Je hebt dus geen omkijken meer naar de kosten die bij een auto komen kijken. Daar zorgen wij voor. Daarnaast benaderen wij je proactief voor onderhoud of APK bij de dichtsbijzijnde merkdealer, waarbij je zelfs gebruik kunt maken van onze gratis haal- en brengservices. Je hoeft dus echt alleen nog maar zelf te tanken. Het online bestellen van een nieuwe private lease auto is heel eenvoudig. En heb je toch hulp nodig of ergens vragen over? Medewerkers van Alphabet staan altijd voor je klaar om je persoonlijk te woord te staan.