Citroën C1 Private Lease aanbod


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

   

Citroën C1

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Comfortabel
  • Handelbaar
  • Technologisch
  • Zuinig

Minpunten

  • Weinig ruimte achterin

Waarom een Citroën C1 private leasen?

Wil jij de aandacht trekken met een splinternieuwe compacte, maar daarnaast ook comfortabele auto? Dan is de Citroën C1 iets voor jou! De uitrusting van de auto staat in het teken van comfort. Zo is de auto van alle gemakken voorzien, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Lees hieronder alles over deze auto.

Exterieur & interieur

De Citroën C1 is bekend door zijn kleurrijke buitenkant, optimistische stijl en dynamische lijnen. Daarnaast vindt Citroën het ook belangrijk dat de binnenkant van de auto er flitsend uitziet. Dit komt mede door de opvallende kleuren op de bekleding van de auto.

Comfort, Veiligheid, Zuinig rijden

Met zijn compacte afmeting is parkeren met de Citroën C1 geen enkel probleem. Ondanks de kleine omvang van de Citroën C1, is de auto zo comfortabel mogelijk ingericht. Zo kan je de voorstoelen verzetten voor optimale beenruimte en zijn de achterbanken inklapbaar voor maar liefst 780 liter bagageruimte.

Veiligheid staat voorop bij de Citroën C1. Zo heeft de auto 6 airbags (bestuurder-passagier/ zij-airbags & gordijnairbags). Ook bezit de auto ook ESP. Dit systeem zorgt ervoor dat wanneer de auto grip verliest, de koers van de auto stabiliseert.

Met een verbruik van 3,8 liter benzine per 100km, kan er geconcludeerd worden dat de Citroën C1 een zuinige keuze is. Daarnaast heeft de auto energielabel klasse A met 86 gram co2 uitstoot per km.

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88