Filters

×Sluiten
Merk
Type auto
Brandstof
Transmissie

Snelfilter:

Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Onze merken

Mercedes-Benz
Renault

Private Lease aanbieding

Wil je zekerheid hebben wat betreft de kosten voor een auto? Dan is Private Lease wellicht een goede keuze voor jou. De kosten worden bij Private Lease vastgelegd in het leasecontract en vervolgens betaal je een vast bedrag per maand. Doordat wij bij Alphabet Private Lease veel auto’s inkopen en hier dus ook een ruim aanbod in hebben, kunnen wij top contracten bieden voor een scherp tarief.

De juiste lease aanbieding voor jou

Zoals we allemaal weten is het ontzettend belangrijk om te kiezen voor de juiste auto. Je moet jezelf veilig en comfortabel voelen in een auto. Hij moet passen bij jouw wensen en de auto moet lekker rijden, maar ook het financiële plaatje is belangrijk. Bij Alphabet selecteren wij de beste aanbiedingen voor Private Lease. Op die manier geniet jij van een top auto voor een scherp tarief. En dat willen we allemaal, toch? 

Doordat wij als leasemaatschappij ontzettend veel auto’s inkopen, kunnen we jou een mooie prijs bieden. We krijgen namelijk kortingen bij merkdealers, maar ook op verzekerings-, onderhouds- en reparatiekosten. Door deze combinatie kunnen we jou een voordelig leasetarief bieden. Bij ons lease je al een auto vanaf €214 per maand.

Wat is Private Lease?

Bij Private Lease betaal je een vast bedrag per maand. Je geniet van de voordelen van een gloednieuwe auto, zonder dat je voor vervelende kosten komt te staan voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. In principe huur je de auto bij Private Lease. Hoe lang je de auto least is aan jou. Na afloop van het leasecontract lever je de auto weer in bij Alphabet. 

Naast de onverwachte kosten voor onderhoud en reparatie, heb je bij Private Lease logischerwijs ook geen aanschafkosten. Ideaal, want je hoeft niet in één keer een flink bedrag te betalen. 

De kosten in het leasecontract

Zoals we eerder aan gaven heb je bij Private Lease van Alphabet de keuze uit een enorm aanbod van verschillende auto’s. De kosten die je betaalt voor het leasecontract zijn uiteraard afhankelijk van welke auto je kiest, maar daarnaast ook van de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt. 

Bij Private Lease zijn de volgende zaken inbegrepen in het leasecontract: 

  • Je zelfgekozen auto

  • Afschrijving en rente

  • Motorrijtuigenbelasting

  • Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring

  • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

  • Vervangend vervoer in binnen- en buitenland bij een reparatie langer dan 24 uur

  • Een allrisk autoverzekering

  • Schadeverzekering inzittenden

De meeste kosten zijn al opgenomen in het leasecontract. Wat natuurlijk ideaal is! Naast deze kosten zijn er een aantal zaken voor eigen rekening. Hierbij kun je denken aan brandstof, verkeersboetes en parkeergeld. Maar ook niet verhaalbare schade of de eerste dag dat je gebruik maakt van vervangend vervoer is voor eigen rekening.