Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in Alphabet Private Lease en wil je meer weten? Hier lees je meer over het aanvragen van een private lease auto, de belangrijkste voorwaarden en het contract.

Proefrit maken

Heb je interesse in een bepaalde auto dan kan je altijd bij een merkdealer een proefrit maken. Wij adviseren je om vooraf even contact op te nemen met de dealer bij jou in de buurt of de gewenste auto beschikbaar is voor een proefrit. Let er wel op dat de auto’s die dealers inzetten voor proefritten vaak voorzien zijn van afwijkende optiepakketten en accessoires in vergelijking met onze deals.

Private lease aanvragen

Het online aanvragen van een private leaseauto is vrijblijvend en zonder kosten. In 3 stappen vraag je eenvoudig jouw nieuwe private leaseauto aan. In stap 1 kies je de uitvoering, kleur en eventueel pakketten van de gewenste auto. In stap 2 stel je het contract samen, door de looptijd van het contract, het aantal kilometers per jaar en eventueel extra zekerheden te selecteren. Je ziet direct wat de auto per maand gaat kosten. Ben je tevreden, ga dan verder naar stap 3. Vul je persoonlijke gegevens in en verstuur de aanvraag naar Alphabet.

Financiële toetsing en acceptatie

Na het versturen van de aanvraag, ontvang je een verzoek per e-mail vanuit EDR Credit Services om aanvullende gegevens aan te leveren voor de financiële toetsing. Dit doen we om zeker te weten dat je gedurende het contract aan de financiële verplichting kunt voldoen en niet in betalingsproblemen zou kunnen komen. Is er een positief advies, dan ontvang je het private leasecontract van Alphabet. Nadat je deze hebt ondertekend, zal de auto worden afgeleverd en wordt er een BKR registratie gemaakt. 

Meer informatie over registratie bij het BKR

Tussentijds beëindigen of opzeggen

Als je een private leaseauto bestelt, ga je een contract aan voor een langere periode. Mocht onverhoopt de situatie zich voordoen dat je de private leaseauto eerder wilt inleveren dan de einddatum van jouw contract, dan is dat mogelijk en verrekenen wij een opzeggingsvergoeding met jou.

Meer informatie

Meer weten over Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88