Een nieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag

Met Alphabet Private Lease heb je geen groot geldbedrag nodig om in een nieuwe auto te rijden. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand gedurende de looptijd van de overeenkomst. De auto kies je helemaal zelf uit op onze website, waar je ook direct kunt zien wat het maandbedrag is. Na het ondertekenen van het leaseovereenkomst zullen wij de auto als nieuw bestellen bij de dealer. En zodra de nieuwe auto is afgeleverd, betaal jij alleen een vast bedrag per maand.

Alle kosten inclusief

In het bedrag per maand zijn alle kosten voor het gebruik van de auto inbegrepen. Denk aan onderhoud, verzekering, motorrijtuigenbelasting of pechhulp onderweg. Bij het rijden van een auto komen vaak meer kosten kijken dan je denkt. We zetten ze daarom hier voor je op een rijtje:

  • Aanschaf van de auto
  • Afschrijving en rente
  • Allrisk autoverzekering
  • Motorrijtuigenbelasting (MRB), oftewel wegenbelasting
  • Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring
  • Vervangend vervoer
  • Pechhulp onderweg

 

De kosten voor brandstof zijn niet inbegrepen, evenals eventuele boetes of kosten voor de wasstraat.

Kosteloos inleveren aan het einde van de overeenkomst

Is jouw private leaseovereenkomst ten einde, dan kan je jouw auto weer kosteloos inleveren bij Alphabet. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de waardevermindering of de verkoop van de auto. Dit is allemaal inbegrepen bij Alphabet Private Lease.

   

Financiële toetsing en acceptatie

Na het versturen van de aanvraag, ontvang je een verzoek per e-mail vanuit EDR Credit Services om aanvullende gegevens aan te leveren voor de financiële toetsing. Dit doen we om zeker te weten dat je gedurende de overeenkomst aan de financiële verplichting kunt voldoen en niet in betalingsproblemen zou kunnen komen. Is er een positief advies, dan ontvang je het private leaseovereenkomst van Alphabet. Nadat je deze hebt ondertekend, zal de auto worden afgeleverd en wordt er een BKR registratie gemaakt. 

Meer informatie over registratie bij het BKR

   

Tussentijds beëindigen of opzeggen

Als je een private leaseauto bestelt, ga je een contract aan voor een langere periode. Mocht onverhoopt de situatie zich voordoen dat je de private leaseauto eerder wilt inleveren dan de einddatum van jouw overeenkomst, dan is dat mogelijk en verrekenen wij een opzeggingsvergoeding met jou.

Meer informatie

Private Lease Topkeuzes voor een scherp tarief

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88