Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Alphabet vindt het belangrijk dat een private lease auto past bij jouw persoonlijk situatie en dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Al onze deals staan online en we hebben het zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt om jouw maandbedrag te berekenen en de nieuwe private leaseauto te bestellen. Heb je vragen, dan helpt ons vaste team jou graag op weg bij het afsluiten van een private leaseovereenkomst, maar ook gedurende of aan het einde van je contract staan wij voor je klaar.

Sinds 1997 is Alphabet onderdeel van de BMW Group en hebben we jarenlange ervaring met leasing. Wat betreft zakelijke lease zijn we internationaal actief in 30 landen en in verschillende werelddelen, zoals Europa, Australië, China en Zuid-Amerika. Wereldwijd beheert Alphabet een portefeuille van meer dan 700.000 leaseauto’s en bedrijfswagens van alle merken en wereldwijd staan we op de vierde plaats. We hebben dus ervaring in wat we doen.

 

Wat bieden wij je?

Omdat er zoveel aanbieders van private lease zijn, is het lastig om te vergelijken. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van Alphabet Private Lease voor je op een rijtje gezet:

  • Persoonlijke benadering & advies – tevredenheid staat bij ons voorop
  • Het Alphabet Beschermingsplan - als je bij onverwachte persoonlijke omstandigheden financieel in de problemen komt, kun je kosteloos opzeggen.
  • Geen minimum aantal jaar rijbewijs nodig – ook starters zijn welkom
  • Geen minimum aantal schadevrije jaren nodig
  • Onderhoud bij een officiële merkdealer of onafhankelijke servicepartner met gratis haal- en brengservice bij onderhoud & reparatie
  • Pechhulp in binnen- en buitenland
  • Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease – je weet precies waar je aan toe bent
  • Veel ervaring in zowel zakelijk als private lease – we kunnen je overal bij helpen
  • Het klantonderzoek van VZR laat zien dat onze private lease klanten ons in 2021 hebben gewaardeerd met een mooie 8,6 - lees hier meer over het onderzoek en hoe wij scoren op verschillende onderwerpen.

 

Voordat je een private leaseovereenkomst bij ons afsluit, vinden we het belangrijk dat je weet wat je kan verwachten gedurende je overeenkomst. We raden het je dan ook aan om de voorwaarden goed te bestuderen.  Bekijk hier onze officiële documenten.

Ons aanbod bekijken?

Bekijk het aanbod van Alphabet

Onze klanten over Alphabet

Klanten waarderen ons met een8,6 Lees alle reviews

“Nu het laatste jaar ingegaan van mijn contract en alles verloopt naar alle tevredenheid. Het onderhoud wordt gewoon bij de merk dealer uitgevoerd. Kijk ernaar uit om onze volgende auto weer via Alphabet te gaan leasen.”
Jan
“Afgelopen week na 3 jaar klant te zijn geweest mijn Kia Picanto ingeleverd bij Alphabet (private lease). Van begin tot eind is het bedrijf erg transparant en behulpzaam geweest, nooit problemen met ze ervaren. Ook bij de afhandeling aan het einde netjes aanwezig mogen zijn bij de schadecontrole in het centrum Breda, waar de controleur met mij het resultaat doornam alvorens gezamenlijk te ondertekenen. Ook na afhandeling contract staan ze klaar om binnen no-time mijn vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld door een bewijs van schadevrije jaren aan te leveren. Enige kleine minpuntje wat ik kan bedenken is dat hun online portaal wel een kleine opfrisser kan gebruiken (vooral voor gebruik op mobiel). Indien ik opnieuw (private) lease zou overwegen, zou ik zeker weer teruggaan naar Alphabet!”
Lees meer
Kevin
“Zeer goede ervaringen, top klantenservice. Ik lease nu 3 jaar via Private Lease. Altijd alles geregeld conform afspraak. Klantenservice is goed bereikbaar en weten waar ze het over hebben. Vond het In eerste instantie spannend om contract af te sluiten, maar ben er nu heel erg blij mee,”
M.H.
Private Lease Topkeuzes voor een scherp tarief

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88