Wat is Alphabet Private Lease?

Met Alphabet Private Lease heb je geen groot geldbedrag nodig om in een nieuwe auto te rijden. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand gedurende de door jou gekozen looptijd van de overeenkomst. De auto kies je zelf uit op deze website, waar je ook direct kunt zien wat het maandbedrag is. Alle autokosten zijn inbegrepen in de bedrag behalve brandstof/laadkosten en bekeuringen. Na het ondertekenen van de overeenkomst, bestellen wij de nieuwe auto bij de dealer. En zodra de nieuwe auto is afgeleverd, betaal jij alleen een vast bedrag per maand en kun jij zorgeloos genieten. Aan het einde van de overeenkomst lever je de auto weer in bij Alphabet. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de waardevermindering of de verkoop van de auto. Dit is allemaal inbegrepen bij Alphabet Private Lease.

Bekijk alle aanbiedingen

Keurmerk Private Lease

Als u kiest voor BMW Private Lease dan kiest u voor leasen met een kwaliteitskeurmerk. BMW Financial Services is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt u de volgende 5 zekerheden:

 

✔ Eerlijke voorwaarden

✔ Compleet product

✔ Bescherming tegen hoge financiële lasten

✔ 14 dagen bedenktijd

✔ Zekerheden bij klachten

Bescherming bij inkomensverlies: ook bij onvoorziene omstandigheden denkt Alphabet met je mee

 

Om allerlei reden kan het zijn dat je eerder van je Private Lease overeenkomst af wilt. Je betaalt hier dan in principe een boete voor. Er kan echter in je persoonlijke situatie ook iets onverwachts gebeuren, waardoor je niet meer in staat bent om de maandelijkse kosten van je Private Lease overeenkomst te betalen. Zo'n situatie is heel vervelend en Alphabet denkt in dit soort situaties graag met je mee. Bij een Private Lease overeenkomst krijg je van ons dan ook standaard het Alphabet beschermingsplan bij inkomensverlies. In bepaalde persoonlijke omstandigheden kan je daarmee zonder extra kosten je overeenkomst beëindigen. Dit geldt bij:

  • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
  • Verlies van de rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden
  • Overlijden

 

Goed om te weten

Kies je voor Private Lease? Houd dan rekening met het volgende:

  • Je bepaalt zelf vooraf het aantal kilometers. Rijd je meer? Dan zijn er extra kosten voor deze kilometers.
  • Je bouwt geen schadevrije jaren op. Je kunt wél een schadevrijverklaring aanvragen. Op basis hiervan kun je bij sommige verzekeraars toch korting krijgen op je premie.
  • Je betaalt de kosten voor de eerste dag van het vervangend vervoer zelf.
  • We melden je Private Lease contract aan bij het BKR.
  • Je gaat een financieel contract aan waaraan je vast zit. Met een berekening aan de hand van een draagkrachtnorm berekenen we of private lease voor jou mogelijk is.

Lees meer over financiële toetsing en acceptatie bij private lease

Auto leasen of kopen

Het bezitten van een eigen auto lijkt de meest voordelige optie te zijn als het om autorijden gaat. Maar schijn bedriegt. Weet jij wat je jaarlijks uitgeeft aan autokosten? Meer dan 85% van de Nederlandse autobezitters heeft geen idee wat ze jaarlijks aan hun auto uitgeven. Leasen of kopen kan een lastige keuze zijn. Wij helpen je graag om de juiste vergelijking te maken!

Meer informatie
Private Lease Topkeuzes voor een scherp tarief

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88