Kies je voor leasen of kopen?

Je auto is aan vervanging toe. Wat doe je? Misschien een splinternieuwe auto kopen of een occasion? Je kunt ook kiezen voor private lease. Natuurlijk is die keuze afhankelijk van jouw situatie, maar in een aantal gevallen ben je voordeliger uit met private lease. dit komt vooral door het schaalvoordeel dat wij als leasemaatschappij hebben. Wij nemen zaken in grote aantallen af, waardoor we goede prijzen kunnen bedingen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de aanschaf van auto's, maar ook voor onderhoudsbeurten en verzekeringen. Deze prijzen kun je als particulier nooit krijgen. 

We vertellen je graag nog meer over de voordelen van private lease als je het vergelijkt met het kopen van een auto.

De voordelen van Private Lease

 

1. Private lease = geen aanschafkosten 

Met private lease hoef je geen lening af te sluiten of je spaargeld aan te spreken. Wij kopen ons wagenpark groot in en kunnen jou daardoor voor een scherpe maandelijkse vergoeding de auto verhuren.

 

2. Geen onverwachte kosten

Bij Alphabet Private Lease kies je zelf de auto en daarna de looptijd van je overeenkomst en het aantal kilometers. Je kunt dus een private leaseovereenkomst samenstellen dat bij jouw persoonlijke situatie en budget past. Een vast bedrag inclusief reparatie en onderhoud, pechhulp, motorrijtuigenbelasting en allriskverzekering. 

 

3. Zorgeloos rijden

Met private lease hoef je je dus geen zorgen te maken om lampjes op het dashboard, schade of pech: alles is geregeld. Als je hier onverhoopt toch mee te maken krijgt of je hebt vragen tijdens je overeenkomst dan staat ons vaste team voor je klaar om je te helpen. Ook hoef je je geen zorgen te maken als je door onvoorziene, persoonlijke omstandigheden je leaseovereenkomst niet meer kan betalen. Wij bieden je in zulke gevallen de mogelijkheid om kosteloos op te zeggen. Lees hier meer over hoe dit werkt. 

 

4. Altijd een splinternieuwe auto

Wat je budget ook is, je krijgt bij Alphabet Private Lease altijd een splinternieuwe auto. Wij zijn merkonafhankelijk, dus selecteren wij de beste deals uit alle merken en modellen die leverbaar zijn in Nederland. Afhankelijk van ons aanbod, kun je je auto verrijken met pakketten of opties, zoals bijvoorbeeld een trekhaak of een panoramadak.

 

5. Voordelig maandtarief

Als private leasemaatschappij kopen wij heel veel auto’s in. Daardoor krijgen wij kortingen bij merkdealers. Hetzelfde geldt voor de verzekerings-, onderhouds- en reparatiekosten. De combinatie van korting op de aanschaf én verzekeringen in bulk leveren jou daarmee een voordeliger leasetarief op dan wanneer je dit zelf regelt.

 

6. Geen gedoe met het verkopen van je auto

Aan het einde van je overeenkomst hoef je je auto alleen netjes in te leveren en zit je niet met het gedoe van het verkopen van je auto. Dit is aan ons!

Voorbeeld maandkosten (nieuw kopen - private leasen)

In dit voorbeeld maken we een vergelijking tussen het zelf kopen of private leasen van een nieuwe Peugeot 208 1.2 75pk Active. We hebben dit doorgerekend voor 4 jaar met 10.000 km per jaar.  

Peugeot 208 1.2 75PK Active

Nieuw

Private Lease

Aanschafprijs €21.830,- n.v.t.
Restwaarde inschatting (na 48 mnd) €10.200,- n.v.t.

Afschrijving en rente

 €322,-

 

Afschrijving €242,-  
Rente €80,-  

Vaste kosten

€113,-

 

Verzekering (WA + Volledig Casco) €72,-  
Houderschapsbelasting (Noord-Brabant) €34,-  
Pechhulp €7,-  

Reparatie, onderhoud en banden

€32,-

 

TOTAAL PER MAAND       

€468,-

€399,-

 

Bekijk ons private lease aanbod

   

Orienteer je goed!

Een auto privé leasen heeft dus zeker voordelen. Maar er zijn ook wat zaken waar je rekening mee moet houden. We vinden het belangrijk dat je goed nadenkt voordat je een auto bij ons leaset. Tijdens je leasecontract gelden voorwaarden, lees deze eerst goed door. Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan leggen wij dit graag aan je uit.

Private Lease Topkeuzes voor een scherp tarief

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.

   

Alphabet Occasions

Koop je toch liever een goede occasion? Kijk dan eens bij Alphabet Occasions! Dit zijn voormalige, rijk uitgeruste leaseauto’s die altijd goed onderhouden zijn bij merkdealers.

Bekijk aanbod

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88