Keurmerk Private Lease

Als erkend private lease aanbieder zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van privé lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kun je met een gerust hart kiezen voor Alphabet Private Lease. 

Wij mogen met trots het keurmerk voeren: Logo Keurmerk Private Lease

 

Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en bied je de volgende 5 zekerheden:

 1. Eerlijke voorwaarden
  De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
 2. Compleet product
  Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Jouw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met jou hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten financieel kunt dragen.
 4. 14 dagen bedenktijd
  Je moet zorgeloos kunnen genieten van jouw leaseauto en een weloverwogen keuze maken. Daarom heb je op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd.
 5. Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Het keurmerk is opgezet omdat steeds meer partijen privé lease, of private lease, aanbieden. Privé lease is populair: steeds meer particulieren leasen een auto. Dit past in de trend van bezit naar gebruik. Je wilt liever niet zelf een groot bedrag uitgeven maar wel graag in een nieuwe, veilige auto rijden. Maar hoe kies je een betrouwbare leasemaatschappij? Daar helpt het keurmerk je mee.

Ook de overheid vindt het belangrijk dat je als consument eerlijk en goed geïnformeerd een keuze kunt maken. Daarom is er een onafhankelijk keurmerk opgezet. In het bestuur zijn verschillende partijen vertegenwoordigd, zowel uit de autobranche als vanuit  consumentenorganisaties.

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Wij maken graag heldere afspraken. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat je als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat je veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in jouw private leaseauto!

Wil je meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar www.keurmerkprivatelease.nl.

Waarom Alphabet Private Lease?

Alphabet is door leaserijders verkozen tot beste leasemaatschappij van Nederland 2018 en in de consumentengids van december 2016 komen wij als meest voordelige leasemaatschappij uit de test van de Consumentbond. Daarnaast zijn wij uiteraard in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Zo weet je dat je bij ons voordelig en betrouwbaar een leasecontract af kunt sluiten.
Of Private Lease ook interessant is voor jou, hangt af van je persoonlijke situatie. Wij helpen je graag om inzichtelijk te maken wat jouw huidige auto nu werkelijk kost en om je te informeren over de voor- en nadelen van Private Lease.

Meer over Alphabet

Klanten beoordelen ons met

8,5

Meer weten over Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88