Het Keurmerk Private Lease

Als je een auto least wil je zeker weten dat er geen addertjes onder het gras zitten. Een eerlijk en overzichtelijk leasecovereenkomst zorgt voor een gerust hart. Daar bestaat sinds 2016 een keurmerk voor! Het Keurmerk Private Lease wordt na een jaarlijkse zorgvuldige controle uitgereikt aan de private leaseaanbieders die een aantal zekerheden bieden. Ook Alphabet mag dit keurmerk voeren omdat we voldoen aan de volgende vijf voorwaarden (maar eigenlijk nog veel meer).

 

Eerlijke voorwaarden

De algemene voorwaarden voor private leasen hebben we samengesteld in samenwerking met de Consumentenbond. De voorwaarden zijn eerlijk en geven zekerheid aan ons en aan jou als klant.

Compleet product

We bieden een eenvoudig totaalplaatje. Je leaseovereenkomst omvat alles: onderhoud, reparaties, verzekering, pechhulp, wegenbelasting en vervangend vervoer. Alles zwart op wit, geen verborgen kosten.

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Het is niet alleen belangrijk om de kosten voor private lease te weten. We moeten ook samen afstemmen hoeveel je wil betalen en, misschien nog wel van groter belang, hoeveel je kúnt betalen. Daarom zoeken we samen uit wat voor jou het beste werkt, zodat je zeker weet dat een privé leaseovereenkomst financieel haalbaar is.

14 dagen bedenktijd

Wil je toch afzien van je private leaseovereenkomst? Dan kan je er nog een paar nachtjes over slapen, want we hanteren 14 dagen bedenktijd. Je auto wordt officieel pas na deze 14 dagen besteld. Weet je het juist zeker en wil je de auto zo snel mogelijk hebben? Dan kan je een afstandsverklaring tekenen en bestellen we de auto direct na het tekenen van je overeenkomst.

Zekerheid bij klachten

Als er sprake is van een klacht of geschil dan wordt dat eenvoudig en snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie. 

Waarom een leasekeurmerk?

In de afgelopen jaren gingen steeds meer organisaties privé leaseovereenkomsten aanbieden. Nu kiezen steeds meer mensen voor private lease. Het biedt de garantie van een nieuwe auto zonder de risico’s van volledig eigenaarschap. 

Maar de goede leasemaatschappij kiezen kan uitdagend zijn. Als je het private leasekeurmerk ziet, dan weet je in elk geval dat je goed zit. De stichting achter het Keurmerk Private Lease is onafhankelijk. Ze zijn dus niet gebonden aan een leaseorganisatie of een consumentenorganisatie. Ze beschermen de belangen van de consument in goed overleg met Alphabet. Het keurmerk helpt je als consument om een heldere keuze te maken voor een leaseovereenkomst.

   

Service van Alphabet

We houden van een persoonlijke benadering. Geen bandje als je ons belt, maar direct iemand aan de telefoon. Stel dat je woon-werksituatie plotseling wijzigt, dan is het wel fijn als je snel kunt handelen. We zitten daarom altijd voor je klaar om je overeenkomst te bespreken en samen een oplossing te zoeken, wat je vraag ook is.

Wil je graag advies over je eerste of een nieuwe lease auto? We vertellen je graag alles over een private leaseovereenkomst bij Alphabet. Neem gerust contact met ons op!

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88