Voortijdig je overeenkomst beëindigen

Je staat op het punt om een private lease auto te bestellen, maar je twijfelt om voor minimaal vier jaar een overeenkomst aan te gaan. Dat is wel een lange periode waarin veel kan veranderen in je leven. Je kan bijvoorbeeld wisselen van baan of verhuizen en wat zijn dan de consequenties van zo'n langlopende overeenkomst vraag je je af?
 
Om allerlei reden kan het zijn dat je eerder van je private leaseovereenkomst af wilt. Je betaalt hier dan in principe een boete voor. Er kan echter in je persoonlijke situatie ook iets onverwachts gebeuren, waardoor je niet meer in staat bent om de maandelijkse kosten van je private leaseovereenkomst te betalen. Zo'n situatie is heel vervelend en Alphabet denkt in dit soort situaties graag met je mee. Bij een private leaseauto krijg je van ons dan ook standaard het Alphabet beschermingsplan bij inkomensverlies. In bepaalde persoonlijke omstandigheden kan je daarmee zonder extra kosten je overeenkomst beëindigen. Dit geldt bij:
 
  • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
  • Verlies van de rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden
  • Overlijden

Voorwaarden

Wil je meer weten over dit beschermingsplan bij inkomensverlies? Open dan onderstaand de voorwaarden. 

Overeenkomsten afgesloten vanaf 1 februari 2021 komen automatisch in aanmerking voor deze regeling. 

Download voorwaarden
Private Lease Topkeuzes voor een scherp tarief

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.