Alphabet Beschermingsplan bij inkomensverlies

Om allerlei reden kan het zijn dat je eerder van je private leasecontract af wilt. Je betaalt hier dan in principe een boete voor. Toch kan er in je persoonlijke situatie iets onverwachts gebeuren, waardoor je niet meer in staat bent om de maandelijkse kosten van je private leasecontract te betalen. Zo'n situatie is heel vervelend en Alphabet denkt in dit soort situaties graag met je mee. Daarom kun je nu bij bepaalde persoonlijke omstandigheden zonder extra kosten je contract beëindigen.

Dit geldt bij:

  • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
  • Verlies van de rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden
  • Overlijden

 

Uiteraard is het wel nodig om dit schriftelijk te onderbouwen. Ook moet je kunnen aantonen dat hierdoor inkomensverlies ontstaat en dat het niet langer mogelijk is de kosten voor het leasecontract te betalen. Wij beoordelen of je gebruik kunt maken van deze mogelijkheid om je contract kosteloos te beëindigen. Tenslotte moet je wel aan alle verplichtingen uit de overeenkomst hebben voldaan en de auto moet volgens onze richtlijnen zijn ingeleverd.

Ben je geïnteresseeerd in een meer gedetailleerde beschrijving van het Alphabet Beschermingsplan, kijk dan hier. Contracten afgesloten vanaf 1 februari 2021 komen in aanmerking voor deze regeling. 

 

Bekijk ons aanbod

   

Bij Alphabet Private Lease standaard bij de prijs inbegrepen:

Bescherming bij inkomensverlies door onvoorziene persoonlijke omstandigheden

WA-verzekering en dekking van cascoschade (All Risk)

Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring.

Gegarandeerde haal- en brengservice bij onderhoud bij onze universele service partners!

Pechhulp in binnen- en buitenland

Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie na 24 uur.

Alphabet Private Lease

Onbezorgd rijden in een nieuwe auto. Met het Keurmerk Private Lease en de heldere voorwaarden van Alphabet, weet je als consument precies waar je aan toe bent. Wij regelen alles voor je en het private lease team staat voor je klaar bij vragen of om je persoonlijk te adviseren over de beste private lease keuze. Als merkonafhankelijke leasemaatschappij heb je bij Alphabet ruime keuze uit verschillende auto's met scherpe deals.

 

Klanten beoordelen ons met

8,7

Bekijk reviews

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88