Alphabet blij met een mooie 8.6!

 

In het jaarlijks onderzoek van VZR, in samenwerking met Tevreden.nl, spraken 1.448 private leaserijders hun waardering uit over hun leasemaatschappij. Elke private leaserijder is gevraagd om de eigen leasemaatschappij een overall beoordeling te geven. Alphabet is met een gemiddelde van 8,6 beoordeeld. Hier zijn we erg blij mee! 

In het onderzoek komt ook de tevredenheid van Private Lease-rijders met verschillende deelonderwerpen aan bod. Hieronder vind je een overzicht van de rapportcijfers van Alphabet Private Lease per deelonderwerp uit het VZR-onderzoek.

 

  • Communicatie: rapportcijfer 8,9. Op dit onderwerp scoren we het hoogst. Hier gaat het bijvoorbeeld om de informatie op de website en het persoonlijk contact gedurende het contract.

  • Contractuele aspecten: rapportcijfer 8,5. Denk hierbij aan de flexibiliteit bij tussentijdse wijzigingen en de keuzevrijheid bij onderhoud.

  • Onderhoud: rapportcijfer 8,6. Dit onderwerp gaat over de tevredenheid met b.v. vervangend vervoer en de kwaliteit en snelheid van het doen van onderhoud.

  • Sturing: rapportcijfer 7,9. Hier gaat het erom of je zelf het adres bepaalt en afspraken mag maken voor schadeherstel, onderhoud en bandenwissels.

  • Ondersteuning en afhandeling bij schade en pech: rapportcijfer 8,2.

 

Trots

Ook dit jaar zijn we trots op deze mooie resultaten. Juist omdat het de mening is van onze klanten. Jij als klant kan dit immers het beste beoordelen. Maar we gaan zeker niet achterover leunen. Het kan altijd beter! Het komende jaar gaan we ons weer volop inzetten om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Private Lease Topkeuzes voor een scherp tarief

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88