Citroën C3 Aircross private lease aanbieding


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

   

Citroën C3 Aircross

Pluspunten:

  • Veel ruimte
  • Standaard rijk uitgerust
  • Gemak
  • Comfort

Minpunten:

  • Lage achterbank

 

Waarom een Citroën C3 Aircross SUV private leasen?

De Citroën C3 Aircross SUV is het hogere instapmodel van de Citroën C3. Qua interieur zijn de twee auto’s identiek aan elkaar, echter onderscheiden de modellen zich op exterieur niveau aanzienlijk. Met de hogere instap, het opvallende design en de ietswat sterkere motoren maakt de Aircross zich uniek. Bij Alphabet Private Lease is de Citroën C3 Aircross standaard rijk uitgerust voor een extra scherp tarief. Lees hieronder meer over de Citroën C3 Aircross, of bekijk het filmpje.

Exterieur & interieur

Citroën heeft over het algemeen een erg uitgesproken design. Daaraan doet de Citroën C3 Aircross niet onder. De forse neus van de auto maakt hem uniek. De LED dagrijverlichting, vierkante lampen en dikke bumper zorgen voor een ruime volwassen uitstraling.

Qua interieur laat de Citroën C3 Aircross een goede indruk achter. Zo heeft de auto grote brede stoelen, een mooi afgewerkt dashboard en een comfortabel zittende achterbank. 

Ruimte

In de Citroën C3 Aircross heb je erg veel ruimte, zowel voorin, achterin, als in de kofferbak. De kofferbak is 410 liter, daarnaast zijn de stoelen verstelbaar zodat je 110 liter extra ruimte kan creëren.

Multimedia

Standaard is de Citroën C3 Aircross rijk uitgerust. Zo heb je standaard een 7” multimedia scherm in de auto. Bij de Shine Editie is deze inclusief navigatie. Het multimedia systeem is het belangrijkste bediening instrument in de auto en is erg makkelijk in gebruik.

Rijervaring

De auto staat in het teken van gemak en dat is niet anders bij het rijden in de auto. De Citroën rijdt erg prettig en ligt daarnaast goed op de weg. Het onderstel is erg stevig, de auto heeft een wat stugge vering waardoor juist in de bochten de auto stabiel en veilig aanvoelt.

Bij Alphabet Private Lease standaard bij de prijs inbegrepen:

WA-verzekering en dekking van cascoschade (All Risk)

Pechhulp in binnen- en buitenland

Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring.

Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie na 24 uur.

Gegarandeerde haal- en brengservice bij onderhoud bij onze universele service partners!

Wegenbelasting

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88