Ford private lease: de modellen


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

Ford Private Lease

Het Amerikaanse merk Ford is al jaren populair op de Nederlandse markt. Met modellen als de Ford Ka, Fiesta, Focus, Mondeo of de klassieker de Mustang heeft Ford voor iedereen een passende auto beschikbaar. Zowel zakelijk als particulier is Ford zeer populair. Ford heeft ervaring met het produceren van auto’s in verschillende segmenten, van ruime SUV’s tot compacte stadsauto’s. Met zuinige motoren streeft Ford naar duurzaamheid.

En dat is precies de reden dat dit automerk niet mag ontbreken in ons aanbod voor private lease!

 

Private lease Ford bij Alphabet

Ondanks de goede prijs/kwaliteit verhouding is de aanschaf van een nieuwe Ford nog steeds een flinke inverstering waar niet iedereen geld voor heeft. Privélease kan hier de uitkomst voor bieden.

Met private lease van Alphabet heb je de keuze uit meerdere auto’s van het automerk Ford. Je kunt kiezen uit een Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Puma of Ford Kuga. Welke auto het beste bij jou past bepaal je uiteraard zelf. Het leasen van een Ford is bij ons al mogelijk vanaf €289 per maand. In dit bedrag zijn onderhoudskosten, afschrijvingen en verzekeringen al meegenomen. 

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is.

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

  • Vast maandbedrag

  • Keurmerk Private Lease

  • Geen onverwachte kosten

  • Betrouwbare nieuwe auto

  • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Wat houd een Ford leasen voor jou in? 

Je kunt al in een gloednieuwe Ford rijden vanaf een vast bedrag per maand. Bij Alphabet private lease kies je zelf de gewenste looptijd en het aantal kilometers je verwacht te gaan rijden. Daarnaast is het mogelijk de door jou gewenste kleur te kiezen en eventueel opties aan je contract toe te voegen. Bijvoorbeeld all season banden of het verlagen van de extra bijdrage. 

Bij Alphabet hebben we het keurmerk private lease ontvangen, dit betekent dat we veilig, verantwoord en vertrouwd te werk gaan. Zodat je kunt genieten van jouw betrouwbare nieuwe auto. 

Wat dit precies inhoudt kun je via onderstaande button lezen.

Je komt bij ons niet voor onverwachte kosten te staan omdat je zelf bepaald hoeveel eigen bijdrage je betaald. 

Keurmerk Private Lease

Private lease: het leasecontract

Met private lease rijd je een nieuwe Ford voor een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Dat is het gemak van private lease, want daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. 

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

  • Aanschaf van de auto

  • Afschrijving en rente

  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

  • Motorrijtuigenbelasting

  • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88