KIA PRIVATE LEASE AANBOD


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

De voordelen van een Kia private lease

Private lease Kia is al mogelijk vanaf een vast laag bedrag per maand. Je kiest zelf de gewenste looptijd en het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden. Ook kun je jouw Kia in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage.

Verder geniet je van de overige Alphabet Private Lease voordelen:

  • Vast Maandbedrag
  • Keurmerk Private lease
  • Geen onverwachte kosten
  • Betrouwbare nieuwe auto

Waarom een Kia leasen?

Het Zuid-Koreaanse merk Kia is een zeer succesvol automerk en al jaren een stabiele factor in de top-10 van bestverkopende auto's in Nederland. Dankzij een Europese designstudio zijn de Kia modellen tegenwoordig ook een stuk aantrekkelijker vormgegeven. Een Kia private lease auto rijden is kiezen voor een populair merk tegen scherpe maandtarieven.

Wat houd een Kia leasen in voor jou?

Je betaald een vast maandbedrag voor jouw auto zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Je rijdt al snel in jouw nieuwe auto. Maak de keuze tussen een benzine of elektrische auto.

Mocht je door onvoorziene omstandigheden inkomensverlies lijden dan ben je bij Alphabet private lease hiervoor beschermt.

Daarnaast zit er standaard WA - verzekering en dekking van cascoschade (All Risk), pechhulp (binnen - en buitenland) regulier onderhoud, reparaties en een APK keuring bij de prijs inbegrepen.

Bij onderhoud kun je gegarandeerd gebruik maken van onze haal- en brengservice bij onze universele service partners, zodat je nooit zonder vervoer zit. Zit je zonder vervoer door een reparatie? Dan regelen wij vervangend vervoer na 24 uur.

Bekijk onze private lease modellen die nu op voorraad zijn.

Zorgeloos rijden vanaf een vast bedrag per maand

Wil jij al in een gloednieuwe auto rijden vanaf een vast bedrag per maand? Met Alphabet private lease is dit mogelijk.

Je kiest zelf de gewenste looptijd en het aantal kilometers je verwacht te gaan rijden. Daarnaast is het mogelijk om de door jouw gewenste kleur te kiezen en eventueel opties aan je contract toe te voegen. Bijvoorbeeld all season banden of het verlagen van de extra bijdrage.

Bij Alphabet hebben we het keurmerk private lease ontvangen, dit betekend dat we veilig, verantwoord en vertrouwd te werk gaan. Zodat je kunt genieten van jouw betrouwbare nieuwe auto.

Wat dit precies inhoud kun je hier lezen.

Je komt bij ons niet voor onverwachte kosten te staan omdat je zelf bepaald hoeveel eigen bijdrage je betaald.

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88