MERCEDES-BENZ PRIVATE LEASE AANBOD


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

Mercedes Private Lease

Met meer dan 130 jaar ervaring weet dit Duitse automerk hoe het moet. Mercedes-Benz staat voor innovatie en design. Zoals ze zelf mooi zeggen: “We geven vorm aan de toekomst van automobiliteit”. Als Alphabet Private Lease willen wij ook bijdragen aan deze toekomst. Daarom hebben wij drie Mercedes-Benz modellen in ons aanbod.

 

Waarom kiezen voor Mercedes private lease?

Leuk weetje: Mercedes-Benz is het aller eerste automerk ter wereld. Als geen ander weten ze welke voorzieningen een auto moet hebben en kennen ze de ins and outs van vernieuwing in de autobranche. 

Door de jaren heen heeft Mercedes tal van verschillende auto’s op de markt gebracht. Waar ze begonnen als luxemerk, is het merk vandaag de dag een stuk toegankelijker. Ze verkopen prachtige stadsauto’s en personenauto’s, maar uiteraard ook nog de luxere varianten en grotere uitvoeringen. 

Naast dat auto’s van het merk Mercedes ontzettend stijlvol zijn, zijn ze ook erg veilig. Mercedes heeft hiervoor in de afgelopen jaren verschillende prijzen gewonnen. Veiligheid vinden we als autorijders allemaal belangrijk en is iets wat erg belangrijk is om mee te nemen in het maken van jouw keuze voor een auto.

Ben je op zoek naar een stijlvolle auto die van alle gemakken voorzien is? Wellicht is Mercedes-Benz lease voor jou de juiste keuze. 

 

Private lease Mercedes bij Alphabet

Met private lease rijd je onbezorgd rond in de nieuwste modellen auto’s. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Bij Alphabet Private Lease hebben we de Mercedes-Benz A-klasse, B-Klasse en CLA-Klasse beschikbaar voor privé lease. 

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is. 

Ook kun je jouw Mercedes in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

 • Vast maandbedrag

 • Keurmerk Private Lease

 • Geen onverwachte kosten

 • Betrouwbare nieuwe auto

 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Mercedes lease: het leasecontract

Met private lease ben je verzekerd van een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Dat is het gemak van private lease.

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

 • Aanschaf van de auto

 • Afschrijving en rente

 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

 • Motorrijtuigenbelasting

 • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

 • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

 

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade. 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88