RENAULT PRIVATE LEASE AANBOD


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

Renault Private Lease

Luxe, design en comfort. Dat zijn zaken waar het merk Renault op focust. En dat is terug te zien in hun auto’s! De auto’s van dit automerk zijn iconisch en gaan mee met de tijd. Ben je op zoek naar een toegankelijke auto die van alle gemakken voorzien is? Dan kan een Renault zomaar eens de juiste keuze zijn voor jou. 

De keuze voor een Renault

Renault is een Frans merk met meer dan 115 jaar ervaring. En juist die ervaring zorgt ervoor dat het merk blijft vernieuwen. Innovaties als parkeerhulp, een snelheidsbegrenzer en elektrisch rijden zin voor dit merk niet onbekend. En dat alles doen ze met de veiligheid van jou en je meerijders in hun achterhoofd. 

Door de focus op innovatie staat Renault al jaren in de Nederlandse top 3 van personenauto’s en bedrijfswagens. De slogan “Passion for Life” maakt in één zin duidelijk waar Renault voor staat. Een compacte stadsauto, zuinige hatchback, ruime stationwagen of cross-over SUV? Renault heeft het!

 

Renault private leasen bij Alphabet

Met private lease van Alphabet rijd jij zorgeloos een nieuwe Renault. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Je leaset bij ons al een Renault vanaf €269 per maand. Ons aanbod bestaat uit de Renault Clio 90 PK en de Renault Captur 90 PK. Beide modellen zijn beschikbaar in de uitvoeringen Life, Zen en Intens. Op die manier kun jij zelf beslissen over mogelijke extra’s.

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. De keuze voor het aantal kilometers per jaar begint bij 10.000 km per jaar en loopt op tot 30.000 km per jaar en wat betreft de looptijd van het contract kun je kiezen voor 24, 36 of 48 maanden.

Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is. Ook kun je jouw Renault in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

 • Vast maandbedrag

 • Keurmerk Private Lease

 • Geen onverwachte kosten

 • Betrouwbare nieuwe auto

 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Het leasecontract

Met private lease ben je verzekerd van een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Dat is het gemak van private lease.

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

 • Aanschaf van de auto

 • Afschrijving en rente

 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

 • Motorrijtuigenbelasting

 • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

 • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

 

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade. 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88