VOLKSWAGEN PRIVATE LEASE AANBOD


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

Volkswagen Private Lease

Al vanaf 1947 maakt Volkswagen betrouwbare auto’s voor iedereen. Auto’s die comfortabel zijn én fijn rijden. In Nederland zijn er sinds de oprichting niet voor niets al 35 miljoen (!) Volkswagens verkocht. Ben jij de volgende die in een nieuwe Volkswagen rijdt? Bij Alphabet Private Lease kun je terecht voor het leasen van één van de meest recente modellen.

Waarom een Volkswagen leasen?

Rijd je in een Volkswagen, dan ben je verzekerd van het nieuwste van het nieuwste. Dit automerk houdt zich continu bezig met innovatie en ontwikkeling. Ze vinden het belangrijk om toegankelijke auto’s op de markt te brengen voor iedereen. Voor het volk, zoals de naam al doet vermoeden. 

Volkswagen is één van de allerbekendste automerken ter wereld. Het merk vindt het belangrijk dat jij jezelf veilig en comfortabel voelt in een auto. Hierdoor ga je iedere dag met plezier de weg op. Of het nu is voor een leuk uitstapje, een familiebezoek of om naar je werk te gaan. 

Kies je voor het leasen van een Volkswagen, dan ben je verzekerd van een mooie, praktische auto. En dat voor een vast bedrag per maand. Zonder dat je in één keer een grote uitgaven doet rijd je in één van de nieuwste modellen auto’s. Onverwachte kosten heb je niet, want die verantwoording ligt bij ons. Klinkt goed, toch? 

 

Private lease Volkswagen bij Alphabet

Bij Alphabet Private Lease hebben we de Volkswagen Polo beschikbaar voor privé lease. Deze auto is al jarenlang enorm populair. En dat is te begrijpen! Door het compacte model rijdt deze auto ideaal. Snel optrekken of een drukke stad in? Geen probleem! 

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is. Ook kun je jouw Volkswagen in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

 • Vast maandbedrag

 • Keurmerk Private Lease

 • Geen onverwachte kosten

 • Betrouwbare nieuwe auto

 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Het leasecontract

Met private lease ben je verzekerd van een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Dat is het gemak van private lease.

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

 • Aanschaf van de auto

 • Afschrijving en rente

 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

 • Motorrijtuigenbelasting

 • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

 • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

 

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade. 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88