BMW 3 Serie Sedan Private Lease aanbod
3 Serie Sedan Bekijk auto
BMW 3 Serie Sedan 318iA 156 PK automaat
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
4 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 10 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.

BMW 3-Serie Sedan

Wil jij jezelf overtreffen met meer vermogen, meer stijl en meer efficiency? Kies dan voor het private leasen van de BMW 3-Serie Sedan. De auto is ontworpen voor het ultieme rijplezier. Dit betekent dat je kan rekenen op veelzijdigheid en innovatieve technologieën, gecombineerd met een sportieve uitstraling. Een van de nieuwe technologieën is de spraakfunctie van BMW. Zeg “Hey BMW” en de auto herkent je naam en luistert naar elk woord. De sportieve uitstraling kenmerkt zich zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Zo heeft de BMW 3-Serie Sedan een verfijnt design met achterlichten in een markante L-vorm. De cockpit ziet er stralender uit dan ooit tevoren met een control display van 10,25 inch. De Sedan is standaard rijk uitgerust. Wil je voor nog meer comfort gaan, kies dan het High Executive pakket. Private lease de BMW 3-Serie nu voor een vast maandbedrag bij Alphabet Private Lease.

Private Lease BMW 3-Serie Sedan

Zorgeloos rijden in een splinternieuwe BMW 3-Serie Sedan voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen is brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heb je de zekerheid van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Private Lease bij Alphabet, zorgeloos autorijden voor een scherp tarief!

Bij Alphabet Private Lease standaard bij de prijs inbegrepen:

WA-verzekering en dekking van cascoschade (All Risk)

Pechhulp in binnen- en buitenland

Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring.

Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie na 24 uur.

Gegarandeerde haal- en brengservice bij onderhoud bij onze universele service partners!

Wegenbelasting

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88