Alphabet Private Lease MINI aanbod
Countryman Bekijk auto
MINI Countryman Cooper 136 PK Classic automaat
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 8 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Mini Private Lease

Wist je dat het ontwerp voor de allereerste Mini op een servetje gemaakt is? Leuk feitje! Dit gebeurde in 1959 en inmiddels heeft dit iconische automerk de markt veroverd. Naast de welbekende Mini Cooper die in de jaren ‘70 op de markt kwam kennen we nu ook de Mini Cabrio, de Mini Clubman, de Mini Countryman én zelfs een elektrische Mini. Voor ieder wat wils!

Bereken jouw maanbedrag online of bezoek jouw MINI Dealer

 

 

Waarom kiezen voor Private Lease Mini?

Wanneer je kiest voor een gloednieuwe Mini, kies je voor design, innovatie en oogverblindende looks. Auto’s van dit merk zijn standaard uitgerust met enorm veel luxe. Ontwerper Alec Issigonis ontwierp de eerste Mini met in zijn achterhoofd dat de auto zuinig moest zijn, klein van buiten en groot van binnen. En dat is hem zeker gelukt!

Tot 4 oktober 2000, de dag waarop de laatste oude Mini klaar was, zijn er 5.387.862 auto’s gemaakt. Een enorm aantal! Na het jaar 2000 is de Mini innovatie ontzettend gegroeid en zijn er tal van nieuwe modellen op de markt gebracht. Auto’s waar we vandaag de dag nog steeds ontzettend van genieten. 

 

Het leasecontract

Met private lease ben je verzekerd van een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Dat is het gemak van private lease.

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. Je kunt een Mini Electric al rijden vanaf 10.000 kilometer per jaar.

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

  • Aanschaf van de auto

  • Afschrijving en rente

  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

  • Motorrijtuigenbelasting

  • APK keuring, onderhoud en reparatie

  • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

  • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade. 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88