Alphabet Private Lease MINI aanbod


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

   

Ervaar het gemak van MINI Private Lease

Met MINI Private Lease besteed je voor een vast maandbedrag al je autozaken uit, behalve de Go-Kart feeling. In het maandbedrag zit vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

MINI Private Lease

Wist je dat het ontwerp voor de allereerste MINI op een servetje gemaakt is? Leuk feitje! Dit gebeurde in 1959 en inmiddels heeft dit iconische automerk de markt veroverd. Naast de welbekende MINI Cooper die in de jaren ‘70 op de markt kwam kennen we nu ook de MINI Cabrio, de MINI Clubman, de MINI Countryman én zelfs een elektrische MINI. Voor ieder wat wils!

Bereken jouw maandbedrag online of bezoek jouw MINI Dealer

 

 

Waarom kiezen voor Private Lease MINI?

Wanneer je kiest voor een gloednieuwe MINI, kies je voor design, innovatie en oogverblindende looks. Auto’s van dit merk zijn standaard uitgerust met enorm veel luxe. Ontwerper Alec Issigonis ontwierp de eerste MINI met in zijn achterhoofd dat de auto zuinig moest zijn, klein van buiten en groot van binnen. En dat is hem zeker gelukt!

Tot 4 oktober 2000, de dag waarop de laatste oude MINI klaar was, zijn er 5.387.862 auto’s gemaakt. Een enorm aantal! Na het jaar 2000 is de MINI innovatie ontzettend gegroeid en zijn er tal van nieuwe modellen op de markt gebracht. Auto’s waar we vandaag de dag nog steeds ontzettend van genieten. 

 

Het leasecontract

Met private lease ben je verzekerd van een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Dat is het gemak van private lease.

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract.

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

  • Aanschaf van de auto

  • Afschrijving en rente

  • APK, onderhoud en reparatie
  • btw

  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie
  • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

  • Schadeverzekering inzittenden

  • Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland

  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

  • Wegenbelasting

 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88