MINI Private Lease aanbod
5-deurs Bekijk auto
MINI 5-deurs Cooper 1.5 136 PK + meerdere uitvoeringen
Brandstof:
Euro loodvrij
Deuren:
5 deuren
Versnelling:
6 versnellingen
Kleur:
Beschikbaar in 9 kleuren
100% elektrisch
Electric 3-deurs Bekijk auto
MINI Electric 3-deurs Electric 184 PK 32,6kWh Basic
Brandstof:
Elektriciteit
Deuren:
3 deuren
Versnelling:
Automaat
Kleur:
Beschikbaar in 2 kleuren

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. BTW.

Wat is MINI Private Lease?

Wil je een gloednieuwe nieuwe MINI rijden, zonder je eigen spaargeld aan te spreken? Ontdek dan hier de mogelijkheden van MINI Private lease. Met private lease betaal je namelijk een vast bedrag per maand. In het maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen voor het rijden van een nieuwe MINI, zoals o.a. motorrijtuigenbelasting, onderhoud en verzekering. Alleen de brandstofkosten zijn niet inbegrepen. Je sluit een contract af voor een looptijd van meerdere jaren, uitgedrukt in maanden. Hoe langer de duur van het contract, hoe lager het maandbedrag. Gedurende de looptijd van het contract betaal je dan iedere maand dit bedrag, zodat je precies weet wat je kosten zijn en niet voor verrassingen komt te staan. Aan het einde van het contact kan je vervolgens de MINI kosteloos weer inleveren bij Alphabet.

Een MINI private leasen

Vanaf een laag bedrag per maand bieden wij doorlopend scherpe deals aan voor de MINI in diverse uitvoeringen, zoals de MINI 3-deurs, MINI Electric en MINI Cooper. Alphabet voldoet aan het Keurmerk Private Lease, waardoor je als consument bent verzekerd van een betrouwbare leverancier. De MINI van jouw keuze is eenvoudig online te bestellen. Je stelt de gewenste MINI op deze website samen en als deze naar tevredenheid is, vraag je het private lease contract aan. Op onze ‘Hoe werkt het’ pagina staat alle informatie over het proces van aanvraag tot daadwerkelijke aflevering van jouw nieuwe MINI.

Bij Alphabet Private Lease standaard bij de prijs inbegrepen:

Bescherming bij inkomensverlies door onvoorziene persoonlijke omstandigheden

WA-verzekering en dekking van cascoschade (All Risk)

Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring.

Gegarandeerde haal- en brengservice bij onderhoud bij onze universele service partners!

Pechhulp in binnen- en buitenland

Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie na 24 uur.

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88