Jouw auto verkopen via Alphabet Private Lease

Heb je gekozen voor een private leaseauto van Alphabet, dan helpen wij je ook graag bij het verkopen van jouw huidige auto. Natuurlijk kun je dit zelf doen, maar we kunnen ons voorstellen dat je geen zin hebt in gedoe of teleurstellingen. Het verkopen van je auto is best een grote stap dus we vinden het belangrijk dat je een goed gevoel overhoudt aan deze beslissing. Daarom denkt Alphabet Private Lease hierover graag met je mee. 

Voor het verkopen van je eigen auto werken we samen met Emil Frey Car Trading. Het is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland. Zij zijn door de schaalgrootte, connecties binnen Europa en specifieke kennis van de waarde van gebruikte auto’s in staat om een reëel bod uit te brengen op de auto. Na het online invullen van een aantal autogegevens doen zij binnen 4 uur een goed bod. En het belangrijkste…het bod is vrijblijvend, gratis en gegarandeerd! Ook als je besluit tot verkoop worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Bod aanvragen

Wil jij graag een voorstel ontvangen, verzamel dan vooraf de volgende gegevens.

 1. Noteer je kenteken en actuele kilometerstand.
 2. Maak een paar overzichtsfoto’s van je auto. Doe dit vanuit verschillende hoeken:  linksvoor, rechtsachter, het dashboard, de middenconsole (waar je de radio en de temperatuur regelt) en een foto vanuit een openstaand bestuurdersportier, naar binnen zodat de bekleding van de stoelen zichtbaar is.
 3. Noteer de belangrijkste opties/accessoires van je auto.
 4. Noteer eventuele schade aan je auto; waar zit de schade en wat voor schade is het? Een deuk en/of kras en/of roest? Let ook goed op je ruiten en velgen. Tip: maak de foto’s met je mobiele telefoon of tablet.
 5. Houd je onderhoudsboekje/onderhoudshistorie bij de hand.
 6. Noteer eventuele technische gebreken.
 7. Bepaal wanneer je de auto ongeveer zou willen inleveren (denk daarbij aan de leverdatum van je private lease auto).

Vraag vrijblijvend je bod aan via: https://emilfrey-inkoopservice.nl/

Auto verkopen

Als je ingaat op het afgegeven bod kun je op 3 manieren je huidige auto inleveren:

 • Inleveren Emil Frey Car Trading in Utrecht (gratis)
 • Inleveren één van de 57 Emil Frey Nederland retail bedrijven (gratis)
 • Inleveren bij één van de niet-Emil Frey retail bedrijven in Nederland (€ 150,-)

Hoe werkt het vervolgens met betaling, inleveren en het overschrijven van het kenteken?

 1. Als je het bod hebt geaccepteerd, neemt een medewerker van Emil Frey Car Trading contact met je op om een inleverafspraak te maken.
 2. Ze controleren of je auto overeenkomt met wat je hebt ingevuld. Het inleveren duurt ongeveer een half uur.
 3. Je levert de sleutels en kenteken of kentekencodes in en je krijgt een vrijwaringsbewijs. 
 4. Het geld wordt direct naar je overgemaakt. Let op, dit bedrag kan niet verrekend worden in het leasetarief van je toekomstige private lease contract.

Alphabet Private Lease

Onbezorgd rijden in een nieuwe auto. Met het Keurmerk Private Lease en de heldere voorwaarden van Alphabet, weet je als consument precies waar je aan toe bent. Wij regelen alles voor je en het private lease team staat voor je klaar bij vragen of om je persoonlijk te adviseren over de beste private lease keuze. Als merkonafhankelijke leasemaatschappij heb je bij Alphabet ruime keuze uit verschillende auto's met scherpe deals.

 

Klanten beoordelen ons met

8,7

Bekijk reviews

Private Lease Topkeuzes voor een scherp tarief

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88