Mag ik zelf de leverende dealer bepalen?

Dat is helaas niet mogelijk. Onze scherpe tarieven kunnen wij aanbieden door inkoopafspraken te maken en zelf de leverende dealer te selecteren. Wij houden daarbij altijd zoveel mogelijk rekening met jouw woonplaats. 

Kan ik nog andere opties en/of accessoires toevoegen?

Nee, dat is niet mogelijk. Alle keuzemogelijkheden bieden wij aan op onze website bij de geselecteerde private lease auto. De beschikbare kleuren, zijn ook altijd de kleuren waaruit je kunt kiezen.

Hoe bepaal ik mijn kilometrage?

Soms is het lastig om je jaarlijkse kilometrage in te schatten. Houd hierbij rekening met bijvoorbeeld:

  • woon- werkverkeer
  • zomer -en/of wintervakanties
  • familiebezoeken en sport
  • zakelijke ritten

Hoe kan ik een offerte opvragen?

Als je de geselecteerde auto nog niet definitief wilt bestellen, kun je er ook voor kiezen om de offerte op te slaan. Kies daarvoor de optie ‘Print’ naast de bestel button. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de offerte af te drukken of afhankelijk van jouw instellingen als PDF bestand op te slaan. De offerte is 14 dagen geldig of zolang de voorraad strekt.

Is de auto na het online bestellen definitief besteld?

Nee, nadat je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin de vervolgstappen. Hierin staat aangegeven welke gegevens we van je nodig hebben voor de financiële acceptatie. Als deze is afgerond ontvang je het leasecontract, waarna de auto definitief besteld kan worden.

Wanneer wordt mijn auto afgeleverd?

Zodra het getekende leasecontract door ons ontvangen is, wordt jouw nieuwe auto besteld bij de dealer. Je krijgt dan een bericht van ons over de (verwachte) leverdatum. De verwachte afleverdatum en levertijd is gebaseerd op de informatie die we vanuit de dealer ontvangen. Alphabet heeft helaas geen invloed op de verwachte levertijd (of eventuele vertragingen).

Waar wordt de auto afgeleverd?

Wij houden altijd zoveel mogelijk rekening met jouw woonplaats en de leverende dealer. Het komt ook voor dat wij een speciale actie hebben met een geselecteerde dealer. In dat geval kan het zijn dat de afstand voor jou niet ideaal is. Je kunt dan gebruik maken van de afleverservice van Alphabet.

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88