Kan ik ook met mijn leaseauto op vakantie naar het buitenland?

Ja dat kan, zolang dat land niet uitgesloten is op de groene verzekeringskaart. In het buitenland heb je ook recht op hulpverlening bij een Alphabet Private Lease contract. Wij adviseren je om ook de optie vervangend vervoer in het buitenland in het contract op te nemen. Je hebt dan recht op vervangend vervoer in een gelijkwaardige autoklasse. Standaard is vervangend vervoer in Nederland in het leasecontract opgenomen.

Wat gebeurt er als ik pech heb met de auto?

Wij bieden je altijd pechhulp in het binnen- en buitenland. Bovendien is vervangend vervoer in Nederland na 24 uur geregeld. De eerste 24 uur zijn voor eigen kosten. Als je hebt gekozen voor de extra optie vervangend vervoer in het buitenland in jouw contract, dan heb je ook recht op een gelijkwaardige autoklasse ter vervanging na 24 uur.

Mogen anderen ook in de auto rijden?

Wij vinden het geen probleem als je partner of gezinsleden in jouw private leaseauto rijden, op voorwaarde dat zij een geldig rijbewijs hebben volgens de Nederlandse wet. Dit houdt ook in dat het 2todrive is toegestaan. Je dient hierbij wel te voldoen aan alle gestelde eisen hierover. Het is niet toegestaan om de auto tegen betaling aan te bieden en/of verhuren aan anderen.

Waar krijgt mijn auto onderhoud en/of een APK keuring?

Onderhoud en een eventuele APK keuring worden altijd uitgevoerd bij de officiële merkdealer of een onafhankelijke servicepartner. Jij mag zelf kiezen bij welke dealer dat is. Kies je ervoor om dit bij de dichtsbijzijnde door Alphabet geselecteerde merkdealer uit te laten voeren, dan kun je gebruik maken van extra services zoals onze gratis haal- en brengservice. Je wordt dan vanzelf benaderd als het tijd is voor onderhoud en/of APK en indien gewenst wordt de auto ook gratis gewassen.

Meer weten over Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88