Alphabet goedkoopste private lease aanbieder!

De Consumentenbond deed onderzoek en vergeleek in de test van december 2016: private lease versus kopen. Daarbij werden aanbieders van private lease vergeleken op prijzen en voorwaarden. Alphabet Private Lease kwam in deze vergelijking als goedkoopste aanbieder uit de bus. De totale kosten per maand zijn gemiddeld 12% lager dan wanneer de auto wordt gekocht met eigen geld. Ten opzichte van kopen met geleend geld is private lease via Alphabet zelfs 21% goedkoper.

Top 3 aanbieders met grootste prijsverschil tussen leasen en lenen/kopen:

  1. Alphabet Private Lease
  2. PSA DS
  3. Volkswagen Lease Audi

Voor wie is private lease interessant?

Het blijkt dat private lease vooral interessant is voor:

  • mensen die geen of weinig spaargeld hebben, maar toch een nieuwe auto willen rijden.
  • mensen die wel spaargeld hebben, maar vooraf willen weten wat ze maandelijks kwijt zijn aan autokosten.
  • senioren die nog een aantal jaren zorgeloos en budgetteerbaar in een nieuwe auto willen rijden, maar die niet of moeilijk geld kunnen lenen, blijkt private lease vaak een uitkomst.
  • automobilisten die geen gedoe willen met onverwachte garagerekeningen en het inruilen of verkopen van de auto.

Acties en veilingen

Bedrijven als Albert Heijn of Media Markt hebben soms een actie in samenwerking met een leasemaatschappij, met een korting ten opzichte van de normale tarieven. Let dan niet alleen op de prijzen, maar ook op de voorwaarden en of je zonder het aanbod ook voor het betreffende model had gekozen.

Staar je dus niet blind op actiemodellen. Ze zijn vaak voordelig, maar ook sober uitgevoerd. Informeer naar de prijs voor meerkilometers. Is deze relatief hoog, kies dan liever een te ruime dan een te krappe kilometerbundel.

Zekerheid met het Keurmerk Private Lease

Op 1 februari 2016 is het Keurmerk Private Lease van kracht geworden. Met het Keurmerk is er een stuk meer zekerheid en bescherming in de private lease markt gekomen, omdat er geen onverwachte en onredelijke extra kosten in rekening gebracht kunnen worden. Het advies van de Consumentenbond luidt dan ook om alleen in zee te gaan met een aanbieder die het Keurmerk Private Lease voert.

 

Bron: Consumentengids december 2016

Private Lease Topkeuzes voor een scherp tarief

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.

Bij Alphabet Private Lease standaard bij de prijs inbegrepen:

WA-verzekering en dekking van cascoschade (All Risk)

Pechhulp in binnen- en buitenland

Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring.

Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie na 24 uur.

Gegarandeerde haal- en brengservice bij onderhoud bij onze universele service partners!

Wegenbelasting

Alphabet Private Lease

Onbezorgd rijden in een nieuwe auto. Met het Keurmerk Private Lease en de heldere voorwaarden van Alphabet, weet je als consument precies waar je aan toe bent. Wij regelen alles voor je en het private lease team staat voor je klaar bij vragen of om je persoonlijk te adviseren over de beste private lease keuze. Als merkonafhankelijke leasemaatschappij heb je bij Alphabet ruime keuze uit verschillende auto's met scherpe deals.

 

Klanten beoordelen ons met

8,7

Bekijk reviews

Meer weten over Alphabet Private Lease?

Bel ons (076) 579 38 88