Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.

Hoe meld ik schade?

Of je een schade moet melden hangt af van de grootte van de schade. Krassen korter dan 8 cm (lengte bankpas) en deukjes kleiner dan een 2 euro muntstuk met uitzondering van hagelschade, hoef je niet te melden. Deze worden als acceptabele schades gezien. Alles wat hier buiten valt, meld je bij Alphabet.

Meld een schade binnen 24 uur, dit kan eenvoudig via [www.mijnschademelding.nl] of tijdens kantoortijden op (088) 577 2420.

Na het melden van je schade bekijken wij waar de schade hersteld moet worden. Afhankelijk van de grootte van de schade moet je dit laten herstellen bij een schadeherstelbedrijf. Je krijgt van ons te horen waar je een afspraak kan maken voor het schadeherstel.

Daarnaast laten we weten of een ingevuld schadeformulier nodig is. In dat geval stuur je de ingevulde voor- en achterzijde van het formulier onder vermelding van het kenteken naar schade@alphabet.com. Als we de schade niet kunnen verhalen op een tegenpartij wordt er een eigen risico in rekening gebracht. Is het schadebedrag lager dan het eigen risico, dan betaal je alleen het schadebedrag.

Terug naar Schade melden/herstellen
Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.