FORD FIESTA PRIVATE LEASE AANBOD


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

Ford Fiesta Private Lease

Wist je dat auto’s van het merk Ford uitgerust zijn met de innovatiefste veiligheid-gerelateerde technologische ontwikkelingen én daarmee tot de veiligste auto’s behoren? Alleen daarom al zou je een Ford willen rijden! Bij Alphabet hebben we de Ford Fiesta in drie verschillende uitvoeringen in ons Private Lease aanbod.

Het leasen van een Ford Fiesta

Comfortstoelen, Mesh Design en een ontzettend stoer uiterlijk. De Ford Fiesta is er voor de durfal. Voor jouw dagelijkse woon-werk ritjes, maar ook voor een spontaan weekend weg. Op deze auto kun je rekenen!

Ford’s model uit het B-segment, de Fiesta, is een erg populaire auto op de Nederlandse markt. De goede wegligging en de souplesse waarmee deze auto zich manoeuvreert kenmerken de Fiesta. De auto is zuinig, flexibel en standaard erg luxe uitgerust. Dit zorgt voor optimaal comfort. 

Ford draagt als merk haar steentje bij aan het milieu, maar ook aan diversiteit en aan de samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel. Alle nieuw ontwikkelde modellen zijn bijvoorbeeld 85% recyclebaar (!) én de auto’s worden gemaakt van ontzettend veel gerecyclede materialen. Ontzettend belangrijk in de tijd waarin we nu leven. 

 

Ford Fiesta lease bij Alphabet

Met private lease rijd je onbezorgd rond in een nieuwe Ford Fiesta. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Bij Alphabet Private Lease is het leasen van een Ford Fiesta mogelijk vanaf €289 per maand. Ons aanbod bestaat uit de Ford Fiesta 75 PK Trend, de 95 PK Connected en de 125 PK Connected met automaat. 

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. De keuze voor het aantal kilometers per jaar begint bij 10.000 km per jaar en loopt op tot 30.000 km per jaar en wat betreft de looptijd van het contract kun je kiezen voor 24, 36 of 48 maanden.

Uiteraard denken we graag met je mee over wat hierin de beste keuze is. Ook kun je jouw Ford Fiesta in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

 • Vast maandbedrag

 • Keurmerk Private Lease

 • Geen onverwachte kosten

 • Betrouwbare nieuwe auto

 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Het leasecontract

Met private lease ben je verzekerd van een vast bedrag per maand. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Dat is het gemak van private lease.

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. 

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

 • Aanschaf van de auto

 • Afschrijving en rente

 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

 • Motorrijtuigenbelasting

 • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

 • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

 

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade. 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88