Kia Stonic Private Lease aanbod


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

Waarom een kia stonic?

De Kia Stonic is een auto met het nieuwe EcoDynamics Mild Hybrid aandrijfsysteem. Dit type hybride heeft een efficiënte 1 T-GDi benzinemotor en een 48 volt lithium-ion accu voor een zo laag mogelijk verbruik. Hij heeft een stoer uiterlijk met stylingopties voor elke smaak of voorkeur, waardoor hij perfect is als jouw volgende reisgezel op lange woon-werkverkeer trajecten.

De Kia Stonic is een auto die waar voor zijn geld biedt. De afwerking en uitrusting van dit specifieke model maken hem concurrerend met andere voertuigen in zijn klasse, zoals het keurige infotainmentsysteem inclusief Bluetooth-verbinding dat bij elke aankoop van een auto wordt geleverd. 

En dat is precies de reden dat de Kia Stonic niet mag ontbreken in ons aanbod voor private lease!

Kia Stonic private leasen bij alphabet

Wil jij ook voor een vast maandbedrag in jouw nieuwe Kia stonic rijden? 

Private lease Kia is al mogelijk vanaf een vast laag bedrag per maand. Je kiest zelf de gewenste looptijd en het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden. Ook kun je jouw Kia in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage.

Verder geniet je van de overige Alphabet Private Lease voordelen:

  • Vast Maandbedrag
  • Keurmerk Private lease
  • Geen onverwachte kosten
  • Betrouwbare nieuwe auto

Zorgeloos rijden vanaf een vast bedrag per maand

Wil jij al in een gloednieuwe auto rijden vanaf een vast bedrag per maand? Met Alphabet private lease is dit mogelijk.

Je kiest zelf de gewenste looptijd en het aantal kilometers je verwacht te gaan rijden. Daarnaast is het mogelijk om de door jouw gewenste kleur te kiezen en eventueel opties aan je contract toe te voegen. Bijvoorbeeld all season banden of het verlagen van de extra bijdrage.

Bij Alphabet hebben we het keurmerk private lease ontvangen, dit betekend dat we veilig, verantwoord en vertrouwd te werk gaan. Zodat je kunt genieten van jouw betrouwbare nieuwe auto.

Wat dit precies inhoudt kun je hier lezen.

Je komt bij ons niet voor onverwachte kosten te staan omdat je zelf bepaald hoeveel eigen bijdrage je betaald.

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88