Mercedes A-klasse private lease: de modellen


Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

Mercedes A-klasse lease

Dat de Mercedes A-Klasse niet meer weg te denken is hoeven we niet te vertellen. Met de nieuwe A-Klasse verlegt Mercedes opnieuw de grenzen en gaan ze voor ontzettende luxe en een prachtig vernieuwd design. Zowel het interieur als het exterieur zijn aangepast, om zo meer en meer te voldoen aan jouw wensen. 

Bij Alphabet Private Lease bieden we de Mercedes-Benz A-Klasse aan in drie verschillende uitvoeringen, waarbij je ook de keuze hebt uit een automatische versnellingsbak en zelfs AMG.

 

Waarom kiezen voor Mercedes A-Klasse leasing?

Leuk weetje: Mercedes-Benz is het aller eerste automerk ter wereld. Als geen ander weten ze welke voorzieningen een auto moet hebben en kennen ze de ins and outs van vernieuwing in de autobranche. Door de jaren heen heeft Mercedes tal van verschillende auto’s op de markt gebracht. Waar ze begonnen als luxemerk, is het merk vandaag de dag een stuk toegankelijker. Ze verkopen prachtige stadsauto’s en personenauto’s, maar uiteraard ook nog de luxere varianten en grotere uitvoeringen. 

Mercedes staat al vanaf het ontstaan, ongeveer 130 jaar geleden, voor klasse en kwaliteit. Wanneer je kiest voor een A-Klasse kies je voor een krachtige auto die van alle gemakken voorzien is. Ideaal voor korte ritjes, maar ook voor langere ritten. 

Veiligheid, comfort, kwaliteit en vooruitstrevende technologie. Moeten we nog even doorgaan? De Mercedes-Benz A-Klasse heeft van binnen ontzettend veel ruimte, terwijl de auto compact oogt. Het sportieve en dynamische karakter zorgen voor een prachtige look. 

Mercedes heeft bij het ontwerpen én ontwikkelen van deze auto’s aan alles gedacht. En dat zie je niet alleen terug aan het interieur en het exterieur, maar dat voel je ook wanneer je in een Mercedes A-Klasse rijdt. Al snel wil je niets anders meer!

 

Private Lease Mercedes A-klasse bij Alphabet

Bij Alphabet Private Lease heb je de keuze uit drie verschillende modellen van de Mercedes A-Klasse. Kies jij voor de Business Solution, Business Solution automaat of de Business Solution AMG automaat? Alledrie de modellen zijn enorm krachtig, ze hebben namelijk een motor van 136 PK.

Bij private lease van Alphabet ligt de keuze voor de looptijd van het contract en het aantal kilometers bij jou. De keuze voor het aantal kilometers per jaar begint bij 10.000 km per jaar en loopt op tot 30.000 km per jaar en wat betreft de looptijd van het contract kun je kiezen voor 24, 36 of 48 maanden.

Uiteraard denken we graag met je mee over wat de beste keuze is voor jouw Mercedes. Ook kun je jouw nieuwe Mercedes-Benz in de door jou gewenste kleur bestellen en eventueel opties toevoegen aan het contract. Denk hierbij aan all season banden of het verlagen van de eigen bijdrage. 

De overige Alphabet Private Lease voordelen zijn als volgt:

 • Vast maandbedrag

 • Keurmerk Private Lease

 • Geen onverwachte kosten

 • Betrouwbare nieuwe auto

 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden

Private lease: het leasecontract

Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes A-Klasse. Het ideale hieraan is dat jij zelf niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten als schade en onderhoud. Dat is het gemak van private lease, want daar zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor. Alle kosten die maandelijks terugkomen vind je in het leasecontract. 

Het maandelijkse bedrag is uiteraard afhankelijk van het type auto dat je kiest, het aantal kilometers dat je maandelijks rijdt en de keuze voor de looptijd van het contract. Een Mercedes A-Klasse kun je bij ons leasen vanaf 10.000 km per jaar (met een uitloop tot 30.000 km per jaar) en voor 24, 36 of 48 maanden.

Onderstaande zaken zijn opgenomen in het leasecontract:

 • Aanschaf van de auto

 • Afschrijving en rente

 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)

 • Motorrijtuigenbelasting

 • Regulier onderhoud, reparaties en APK keuring

 • Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie langer dan 24 uur

 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

Het enige wat niet inbegrepen is in het leasecontract is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes en niet verhaalbare schade. 

 

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88