Er zijn op dit moment helaas geen aanbiedingen.

Renault Clio Private Lease

Op zoek naar een auto die compact is, technologie bezit uit een hoger segment en daarnaast de laagste co-2 uitstoot in zijn klasse heeft? Private Lease dan de Renault Clio. De 5e editie van de Renault Clio is helemaal vernieuwd. Zo heeft de auto het beste van de vorige edities, maar biedt het nog meer kwaliteit en technologie aan in een nieuw design. Je hebt nog nooit zo veilig gereden dankzij de noodstop bekrachtiging en voetgangersdetectie. Bedien bovendien je mobiel op het 9,3 inch touchscreen met spraak, zodat je je ogen op de weg kunt houden. Dus veilig en voordelig onderweg in een nieuwe Renault Clio van Alphabet Private Lease!

   

Renault Clio gekozen tot Private Leaseauto van 2019

De winnaar van de Private Leaseauto van het jaar verkiezing 2019 is de Renault Clio.  Deze verkiezing heeft in 2019 voor de vierde keer plaatsgevonden en is afgeleid van de verkiezing van de Leaseauto van het jaar, waarmee Alphabet in 23 jaar een rijke historie heeft opgebouwd en waarmee de leasemaatschappij de consument ondersteund bij het maken van een weloverwogen keuze voor een leaseauto. Evenals in 2018 kon het publiek digitaal hun stem uitbrengen.

Wanneer je de Renault Clio in de actieperiode bestelt (t/m 31 dec 2019), ontvang je bij aflevering van de auto 12 wasbonnen waarmee je elke maand een jaar lang gratis je auto kan wassen bij alle betere autowasgelegenheden in Nederland. 

Bij Alphabet Private Lease standaard bij de prijs inbegrepen:

Bescherming bij inkomensverlies door onvoorziene persoonlijke omstandigheden

WA-verzekering en dekking van cascoschade (All Risk)

Regulier onderhoud, reparaties en de APK keuring.

Gegarandeerde haal- en brengservice bij onderhoud bij onze universele service partners!

Pechhulp in binnen- en buitenland

Vervangend vervoer in Nederland bij een reparatie na 24 uur.

Meer weten over onze Private Lease aanbiedingen?

Bel ons (076) 579 38 88