Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.

Hoe wordt mijn kredietwaardigheid getoetst?

Door een toetsing te doen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) en een inkomenstoets af te nemen conform de normen van het Keurmerk Private Lease kunnen wij beter inschatten of je aan de betalingsverplichting kunt voldoen. Wij willen je hiermee beschermen tegen overkreditering.

Na jouw bestelling op onze website, ontvang je een e-mail met daarin een unieke link om jouw aanvraag online in te dienen via ons aanvraagportaal. Naast het invullen van je persoonlijke gegevens dien je ook financiële gegevens in te vullen, zoals de hoogte van je inkomen, woonlasten en eventuele andere financiële verplichtingen.

Tip: Ben je samenwonend, gehuwd of heb je een geregistreerd partnerschap? Dien dan de aanvraag in met jouw partner als mede-aanvrager. Dan ga je samen het contract aan en kunnen wij beide inkomens meenemen in de krediettoets. De slagingskans is dan veel groter!

Documenten online uploaden

Nadat je gegevens zijn ingevuld dien je op de volgende pagina de verplichte documenten te uploaden, zodat deze gecontroleerd kunnen worden. Denk hierbij aan je loonstrook, bankafschriften, een kopie van je bankpas en eventueel een werkgeversverklaring. Maak gebruik van de hulpteksten in het aanvraagportaal. In deze hulpteksten lees je aan welke eisen de documenten moeten voldoen.

Terug naar Financiële toetsing
Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.