Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.

Over de auto

Hoe oud is de auto en hoeveel kilometers heeft deze al gereden?

Wij selecteren altijd jong gebruikte auto's voor occasion lease. Ze zijn maximaal 3 jaar oud. De leeftijd en kilometerstand staan altijd vermeld bij de aanbieding.

Is er in de auto gerookt?

Natuurlijk reinigen wij onze occasions altijd zeer grondig. In het merendeel van de auto's is niet gerookt. Mocht je toch zeker willen weten dat er niet is gerookt in de auto, neem dan contact met ons op. Onze specialisten kunnen dit dan voor je nagaan.

Wat voor banden heeft de auto?

Alle occasions die wij aanbieden worden standaard geleverd met all-season banden.

Wat kan ik verwachten van de staat van de auto qua schades, aangezien het een gebruikte auto is?

Als je overgaat tot het afsluiten van een occasion leaseovereenkomst maken we de auto rijklaar voor je. We herstellen eventuele schades die geen gebruikerssporen zijn volgens het innameprotocol van Alphabet voor aflevering.

Wel is het een gebruikte auto dus de auto kan wel wat gebruikersschade hebben, zoals steenslag of schades die wij acceptabel vinden. Bekijk hiervoor ons innameprotocol, zodat je weet wat je kan verwachten. Met deze gebruikersschade mag je de auto na je overeenkomst ook weer inleveren. Hier kun je dus achteraf geen rekening voor krijgen. We durven wel te zeggen dat de auto's die we aanbieden als occasion er erg goed uitzien. We kiezen de beste occasions voor je uit!

Kan ik nog extra accessoires, zoals een trekhaak, op de auto laten monteren?

Het laten monteren van een trekhaak is mogelijk tegen een meerprijs. Deze accessoire voegen we tegen een meerprijs dan toe aan je leaseovereenkomst. Reken in dit geval op een wat langere levertijd. Het is niet mogelijk om andere accessoires te laten monteren, zoals leren bekleding of een navigatiesysteem.

Kan ik de auto bezichtigen en evt. proefrijden?

Met Alphabet Occasion Private Lease kies je voor een online aanbieder. Onze auto's zijn in hele goede staat. Van elke auto plaatsen we veel foto's vanuit allerlei hoeken, zodat je een goede indruk krijgt van hoe de occasion eruit ziet. Ook vermelden we alle specificaties van de auto. Het is dan ook niet mogelijk om een proefrit te maken.

Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.