Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.

Onderhoud en APK

Waar gaat mijn auto heen voor onderhoud?

Onderhoud en een eventuele APK-keuring worden uitgevoerd door servicepartners van Alphabet. Als je auto toe is aan onderhoud of APK-keuring dan krijg je van ons bericht. Hierin staat bij welke servicepartner je terecht kan voor het onderhoud. Dit is altijd bij jou in de buurt. Je kunt vervolgens zelf een afspraak maken.

Je kunt voor reparatie en onderhoud gebruik maken van de gratis haal- en brengservice die onze onderhoudspartners bieden.

Hoe gaat het als mijn auto onderhoud nodig heeft?

Wanneer jouw e-mailadres bij ons bekend is en wij beschikken over een betrouwbare kilometerstand, sturen wij je een bericht wanneer jouw auto aan onderhoud toe is. We sturen je ook een bericht wanneer de APK van jouw voertuig binnenkort verloopt. 

Wanneer je een onderhoudsbericht van ons ontvangt, kun je (online) een afspraak maken bij de aangegeven servicepartner. Het kan dus zijn dat dit een servicepartner is waar je nog niet eerder bent geweest. Bij Profile en JAMES Autoservice kun je gebruik maken van de gratis de haal- en brengservice. Heb je (nog) geen bericht ontvangen, informeer dan bij onze Driverdesk (tel: 076 579 3000) naar waar je de auto mag aanbieden voor onderhoud. 

Hoe werkt haal- en brengservice bij onderhoud?

Als je auto bij James Autoservice of Profile in onderhoud is dan kan je als je wilt altijd gebruik maken van haal- en brengservice. Je auto wordt dan opgehaald en teruggebracht naar hetzelfde adres. Hierbij gaan we wel uit van een redelijke afstand en het gaat altijd in overleg met de servicepartner waar je de afspraak maakt.

Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.