Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is hot en happening. Het is goed voor het milieu en duurzaam. Iets waar we eigenlijk allemaal steeds wat meer mee bezig moeten zijn. Maar… De aanschaf van een elektrische auto is duur. En daarom misschien niet voor iedereen weggelegd. 

Gelukkig kun je bij Alphabet ook kiezen voor het private leasen van een elektrische auto. Inderdaad, geen grote investering, maar wel een nieuwe elektrische auto rijden voor een vast bedrag per maand!

Jij hoeft dus geen grote investering te doen en ook de risico's liggen bij het private leasen van een elektrische auto bij de leasemaatschappij. Denk hierbij aan de restwaarde en het onderhoud van de auto, maar ook kosten zoals de verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen in het vaste tarief per maand.

Is elektrisch leasen iets voor jou?

Als het op autorijden aankomt, hebben elektrische auto's veel te bieden. Om te beginnen zijn ze veel milieuvriendelijker dan auto's die op gas rijden. Elektrische auto's produceren geen uitstoot, dus dragen ze niet bij aan de luchtvervuiling. Elektrische auto's zijn ook efficiënter dan auto's die op gas rijden, dus ze verbruiken minder energie en besparen u geld op brandstofkosten. En omdat elektrische auto's geen bewegende delen hebben, zijn ze erg stil en soepel om in te rijden. Daarnaast worden elektrische auto's steeds populairder, en het is niet moeilijk te zien waarom. Met zoveel voordelen zijn elektrische auto's de slimme keuze voor bestuurders die geld willen besparen en het milieu willen helpen.

Sluit

Stel een vraag

Valideer reCaptcha
* De velden zijn niet correct ingevuld