Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.

Bestellen

Mag ik zelf de leverende dealer bepalen?

Dit is helaas niet mogelijk. Onze scherpe tarieven kunnen wij aanbieden door inkoopafspraken te maken en zelf de leverende dealer te selecteren. Wij houden daarbij altijd zoveel mogelijk rekening met jouw woonplaats. Het komt ook voor dat wij een speciale actie hebben met een geselecteerde dealer. In dat geval kan het zijn dat de afstand voor jou niet ideaal is. Je kunt dan gebruik maken van de afleverservice van Alphabet.

Kan ik andere opties of accessoires toevoegen dan op de website staan?

Nee, dat is niet mogelijk. Alle keuzemogelijkheden die wij aanbieden, staan vermeld op de pagina van jouw geselecteerde private lease auto. Dit geldt ook voor de beschikbare kleuren. 

Is de auto na het online bestellen definitief besteld?

Nee, nadat je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin de vervolgstappen. Hierin staat aangegeven welke gegevens je moet aanleveren voor de financiële acceptatie. Als deze is afgerond ontvang je de leaseovereenkomst, waarna de auto definitief besteld kan worden.

Waarom is mijn leasetarief hoger als ik een buitenlands rijbewijs heb?

Als je geen Nederlands rijbewijs hebt, dan kan de dealer de auto niet op jouw naam zetten wanneer je de auto ophaalt. Hierdoor mist Alphabet een BTW-voordeel dat we wel zouden hebben als je een Nederlands rijbewijs zou hebben. Door de optie 'Geen Nederlands rijbewijs' aan te vinken bij stap 2 van het bestellen van je auto, zie je wat het leasetarief gaat zijn in jouw situatie. 

Kan Alphabet mij helpen met het verkopen van mijn huidige auto?
Welke extra zekerheden kan ik opnemen in mijn overeenkomst?

Bedenk van tevoren goed welke extra opties je wil opnemen in je overeenkomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van vervangend vervoer in het buitenland. Het is gemakkelijker om deze opties direct toe te voegen. Dit voorkomt onnodige tussentijdse contractaanpassingen. 

Voor een extra bedrag per maand is het mogelijk om het leaseovereenkomst aan te vullen met:

  • Schadeverzekering inzittenden: De Schadeverzekering Inzittenden vergoedt letselschade en schade aan bagage of kleding van bestuurder en passagiers.
  • Vervangend vervoer buitenland: hierbij heb je ook in het buitenland recht op een vervangende auto. Daarbij is dit altijd een gelijkwaardige autoklasse als jouw private leaseauto.
  • Lagere eigen bijdrage: Daarmee verlaag je de eigen bijdrage bij een niet-verhaalbare schade van €450 naar €135.
  • All-season banden: Banden voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Het wisselen van banden behoort tot het verleden. Tevens goedgekeurd in alle landen waar winterbanden verplicht zijn.
  • Trekhaak: Bij een aantal auto's kunt u ook kiezen voor het toevoegen van een trekhaak.
Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.