Private Lease Topkeuzes voor een scherp tarief

Let op Afbeeldingen van onze private lease aanbiedingen kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn incl. btw.

Onze klanten over Alphabet

Klanten waarderen ons met een8,6 Lees alle reviews

“Nu het laatste jaar ingegaan van mijn contract en alles verloopt naar alle tevredenheid. Het onderhoud wordt gewoon bij de merk dealer uitgevoerd. Kijk ernaar uit om onze volgende auto weer via Alphabet te gaan leasen.”
Jan
“Afgelopen week na 3 jaar klant te zijn geweest mijn Kia Picanto ingeleverd bij Alphabet (private lease). Van begin tot eind is het bedrijf erg transparant en behulpzaam geweest, nooit problemen met ze ervaren. Ook bij de afhandeling aan het einde netjes aanwezig mogen zijn bij de schadecontrole in het centrum Breda, waar de controleur met mij het resultaat doornam alvorens gezamenlijk te ondertekenen. Ook na afhandeling contract staan ze klaar om binnen no-time mijn vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld door een bewijs van schadevrije jaren aan te leveren. Enige kleine minpuntje wat ik kan bedenken is dat hun online portaal wel een kleine opfrisser kan gebruiken (vooral voor gebruik op mobiel). Indien ik opnieuw (private) lease zou overwegen, zou ik zeker weer teruggaan naar Alphabet!”
Lees meer
Kevin
“Zeer goede ervaringen, top klantenservice. Ik lease nu 3 jaar via Private Lease. Altijd alles geregeld conform afspraak. Klantenservice is goed bereikbaar en weten waar ze het over hebben. Vond het In eerste instantie spannend om contract af te sluiten, maar ben er nu heel erg blij mee,”
M.H.
   

Uitgeroepen tot beste leasemaatschappij! 

Voor de vierde keer op rij is Alphabet door klanten uitgeroepen tot de beste private leasemaatschappij van Nederland. In het jaarlijkse onderzoek van VZR hebben 1.082 private leaserijders hun leasemaatschappij mogen waarderen. Alphabet is hier met een overall gemiddelde van 8,8 als hoogste beoordeeld! Daar zijn wij uiteraard super trots op, zeker omdat het een prijs is van onze klanten.

Wil je meer weten hoe wij op specifieke onderwerpen van onze dienstverlening zijn beoordeeld? Klik dan hier.  

   

Persoonlijk contact als je ons nodig hebt

Op onze website is het heel eenvoudig om een private leasecontract volledig online af te sluiten. Dat is handig en efficiënt als je precies weet welke auto je wilt bestellen. Echter weten wij ook uit ervaring dat als je voor het eerst gaat private leasen, je vragen kunt hebben die je het liefst persoonlijk beantwoord wilt hebben. Op werkdagen staan onze private lease specialisten dan ook voor je klaar en zijn telefonisch bereikbaar via 076 5793888. Zowel voor vragen en advies bij het aanvragen van je private leasecontract, maar ook als er tijdens je leasecontract iets is.

   

Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies

Met een private leasecontract ga je een meerjarige verbintenis aan en dan wil je vooraf weten waar je aan toe bent, mocht er onverhoopt iets onverwachts gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan een echtscheiding of als je buiten jouw schuld om wordt ontslagen. Heel vervelend als je hierdoor niet meer in staat bent om de maandelijkse kosten van jouw private leasecontract te betalen. Daarom is het bij Alphabet mogelijk om in bepaalde persoonlijke omstandigheden zonder extra kosten je contract beëindigen. Lees hier meer over het Alphabet Beschermingsplan.

Topkeuzes voor een scherp tarief
Sluit

Stel een vraag

Valideer reCaptcha
* De velden zijn niet correct ingevuld